Wurger Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Z hamulcami wszystko ok? Jeśli nie sprawdzałeś, to skontroluj poziom płynu hamulcowego.
janjazda Opublikowano 5 Czerwca 2009 Opublikowano 5 Czerwca 2009 U mnie występowało to przy mocnym hamowaniu, okazało się, że było mało płynu hamulcowego. Po dolaniu problem zniknął
hanson1982 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Opublikowano 6 Czerwca 2009 No tak ale u mnie włącza się czasami jeszcze przed odpaleniem silnika (2 razy miałem tak już po przekręceniu kluczyka)
gumis1985 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Cześć Mi przy minusowych temperaturach, po odpaleniu trzy razy mignie lampka zaznaczona poniżej? Myśłałem, że ot zbyt niski poziom płynu hamulcowego, ale płyn mam OK? Co to może oznaczać? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/08252020f1be129d.html A jeszcze jedno przy okazji: gdzie znajduje się brzęczek sygnalizujący włączone światła? Z góry dzięki Pozdrawiam
DAWIDBORI Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 akumulator masz juz słabszy i tyle:D ale jak przyjda mrozy to sie okaze ja tak przejezdzilem cala zime:D
gumis1985 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 akumulator masz juz słabszy i tyle:D ale jak przyjda mrozy to sie okaze ja tak przejezdzilem cala zime:D Dzięki bardzo za info. Mam nadzieje, że się uda przejeździć zimę Narazie nie ma problemów z kręceniem. Pozdro
MRoger Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 najpierw sprawdzić poziom płynu hamulcowego potem akumulator
kod_m Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Miałem również te wszystkie objawy: 3x pipczenie i wykrzyknik, wskazówka obrotomierza reagowała z opóźnieniem po odpaleniu ale niby kręcił normalnie....dopóki przyszedł mróz -15st C i nawet nie drgnął - dosłownie nie zakręcił rozrusznikiem ani trochę. Wymiana aku i wszystkie objawy zniknęły. Ten stary był z 2005r. 4 letnie akumulatory mają prawo już odmawiać posłuszeństwa i właśnie taki jest zalecany okres wymiany
Rekomendowane odpowiedzi