damian92x Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 (edited) Witam Panowie, jak w temacie będą takie drzwi pasować? Wyczytałem gdzieś, że wystarczy przełożyć ramkę z moich drzwi i powinno być ok, ale czy rzeczywiście tak jest? Czy jeżeli drzwi mają manualne podnoszenie szyb a u mnie jest mechanizm elektryczny to czy można go przelożyć? Pozdrawiam Edited January 20, 2016 by damian92x
lukaszooo Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Przednie pasują bez kombinacji, w tylnych różni sie ramka. Napęd szyby to tylko osprzęt i mozna to przełożyć.
damian92x Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Przednie pasują bez kombinacji, w tylnych różni sie ramka. Napęd szyby to tylko osprzęt i mozna to przełożyć. Zapomniałem właśnie dodać, że chodzi mi o drzwi tylne. Czyli wystarczy przełożyć osprzęt i tą ramkę i będzie pasować? Nic nie trzeba "rzeźbić"?
lukaszooo Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Nic nie rzeźbisz przekładasz wszystko od siebie.
afroo. Posted May 9, 2021 Posted May 9, 2021 (edited) @Arti32 Skoro już odkopałeś temat sprzed pięciu lat to wypadałoby go chociaż przeczytać. Odpowiedź masz w drugim poście tego tematu. Edited May 9, 2021 by afroo.
Dali Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 a czy drzwi przednie od cabrio będą pasować do kombi po dołożeniu ramki czy nie ma takiej opcji?
greg2505 Posted December 9, 2023 Posted December 9, 2023 3 godziny temu, Dali napisał(a): a czy drzwi przednie od cabrio będą pasować do kombi po dołożeniu ramki czy nie ma takiej opcji? Nie będą pasować, od cabrio nic nie pasuje do sedan,avant
Recommended Posts