Miffau Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam. Mam kilka problemow z moim A4 a mianowicie: -centralny nie zamyka tylnych drzwi, nie działąją tylne głosniki, po otwarciu drzwi komputer nie pokazuje na wyświatlaczu informacji, że są otwarte -nie działa podświetlenie wnętrze-Przycisk od zamykania drzwi przy kierowcy zamyka je ale już nie otwiera. -Akumulator pada po 1 dniu, coś go rozładowuje. Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć?
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć? Kolego podepnij kompa i wkej tu błedy
Miffau Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć? Kolego podepnij kompa i wkej tu błedy Problem w tym, że nie moge się podpiąć. Mam 2 kable i kilka programów do ich obsługi i żaden nie działa.
wrclaguna Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 to poczytaj na FORUM bo te problemy były opisywane nie raz
Krzycho81 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Głosniki zamykanie tylnych drzwi sugeruje mi na przeloty wiazek pomiedzy buda a drzwiami. Podobnie moze być z przyciskiem otwierania.
barteq_g Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Witam. Mam kilka problemow z moim A4 a mianowicie: -centralny nie zamyka tylnych drzwi, nie działąją tylne głosniki, po otwarciu drzwi komputer nie pokazuje na wyświatlaczu informacji, że są otwarte -nie działa podświetlenie wnętrze -Przycisk od zamykania drzwi przy kierowcy zamyka je ale już nie otwiera. -Akumulator pada po 1 dniu, coś go rozładowuje. Macie jakieś pomysly? Od czego zacząć? Podstawa to sprawdzenie bezpieczników i podpięcie do komputera celem odczytania błędów. Opisz jak próbujesz podpinać kablem, jakiego programu używasz?
Miffau Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Opublikowano 4 Lutego 2016 Już się wyjaśniło co jest przyczyną tych problemów. Pozostaje mi szukanie nowego modułu.
Rekomendowane odpowiedzi