Jump to content
IGNORED

nie mgiają kierunki podczas zamykania

Recommended Posts

Posted

Siema mam taki problem . Podczas zamykania auta nie migaja kierunki a migały. gdy otwieram to miga . gdzie szukać problemu?? wszystko po za tymi kierunkami działa.

Posted

Alarm fabryczny czy dokładany? Jeśli dokładany to może tylko kwestia kodowania pilota. A o tym powinno być w instrukcji.

Posted

Wszystko jest ori tak jak wyjechało z fabryki. Wczoraj kierunki działały a dziś juz nie

Posted

Sprawdź czy nie masz błędów w pompce centralnego zamka. Może jakiś mikrostyk jest uwalony i nie uzbraja alarmu, dlatego nie migają kierunki.

Posted

wydaje mi sie zę tam zadnego alarmu nie ma to jest tylko centralny zamek . wszystko ładnie zamyka tylko bez sygnalizacji świetlnej

Posted

Nie zaszkodzi przeczyścić kostki łączeniowej przy pomoce.

Posted

Miałem uwalony mikrostyk w zamku i nie mrugał

Posted

Jutro sie za to zabiore.

w każdych drzwiach sa mikrostyki ?

Posted

Jak masz alarm, to wszystkie drzwi, klapa tylna i maska maja mikrostyk. Najlepiej podepnij vaga, to Ci pokaże co jest walnięte. U mnie tez ostatnio nie chcial migać i okazalo sie ze klapy nie zamknąłem.

Posted

wielkie dzieki za pomoc

Jak masz alarm, to wszystkie drzwi, klapa tylna i maska maja mikrostyk. Najlepiej podepnij vaga, to Ci pokaże co jest walnięte. U mnie tez ostatnio nie chcial migać i okazalo sie ze klapy nie zamknąłem.

W sobote myłem auto a na dworze było -2 i klapa tył przymarzła i nie była dobrze zamknieta dlatego nie migały kierunki.

Wielkie dzieki