Jump to content
IGNORED

Jakie felgi Audi a4 b6 s-line

Recommended Posts

Posted

Cześć, przymierzam się do zakupu felg na lato i jakie wybrać waszym zdaniem?

Na pewno 17" i żeby wchodziły na opone 235/45.

Czekam na wasze propozycje :)

Felgi tak do 1,5k +/-

Posted

Same felgi do 1,5 tys czy z oponami ? :D

Posted (edited)

ja kupiłem zeszłego sezonu na lato takie i jestem zadowolony
Opony nowe 235/45 R17 Fulda : http://www.oponeo.pl/dane-opony/fulda-sportcontrol-235-45-r17-94-y-mfs

http://allegro.pl/5721-felgi-17-5x112-audi-a3-a4-a5-a6-wzor-rs4-i5225011121.html

Edited by wsółek
Posted

Cześć, przymierzam się do zakupu felg na lato i jakie wybrać waszym zdaniem?

Na pewno 17" i żeby wchodziły na opone 235/45.

Czekam na wasze propozycje :)

Felgi tak do 1,5k +/-

Ja proponuje oryginał S-Line 5-cio, lub 9-cio ramienne, kwestia co się bardziej podoba. Co do opony, to wg mnie za dużą pchasz, bez sensu zamulać auto. Wrzuć sobie 205/50 - ja tak jeżdżę i powiem Tobie, że jest bajka. Autko mniej spala, jest bardziej zrywne i nie męczysz wspomagania przy parkowaniu. I co najważniejsze nie nie nosi w koleinach :hi:

Posted

I jak Ci się jeździ na tych zamiennikach ? Nie pogięły się ?

Posted

Ale na 205 autko nie ma wyglądu :wink:, a 235 to już powaga i jaka bajka :naughty: Mega!

Spalanie faktycznie większe, duuuużo :grin: Ale czego się nie robi jeżeli pod maską ma się troszeczkę więcej kucyków :hi:

Posted

:grin: 235 robi robotę, jasne ale nie przy 17"......zresztą wydaje mi się, że sezon na "szerokie lacze" mamy już chyba za sobą. To było fajne przy MKII, czy MKIII. Auto wyglądało :banan: , ale jeździć nie chciało :(

Choć wszystko, to sprawa gustów....a jak wiadomo o nich się nie dyskutuje.

Ja mam blisko 180PS i nie zamulam ich 235, wolę czuć ogień na 205 :kox:

Pozdrawiam :hi:

Posted (edited)

:grin: 235 robi robotę, jasne ale nie przy 17"......zresztą wydaje mi się, że sezon na "szerokie lacze" mamy już chyba za sobą. To było fajne przy MKII, czy MKIII. Auto wyglądało :banan: , ale jeździć nie chciało :(

Choć wszystko, to sprawa gustów....a jak wiadomo o nich się nie dyskutuje.

Ja mam blisko 180PS i nie zamulam ich 235, wolę czuć ogień na 205 :kox:

Pozdrawiam :hi:

Powiem Ci ze jeździłem w lato na 18 240/40 i nie czułem, że zbytnio odbiegałem od innych uczestników drogi. Ze 120 na 170 moment większej prędkości mi nie potrzeba. Na szerokich laczach lepiej mi się jeździ szczególnie w zakrętach klej niesamowity przy węższych już nie to samo. Felgi + opony w pakiecie kupować? I jak z tymi felgami ktoś jeszcze się wypowie szukam czegoś fajnego co ładnie będzie wyglądać w czarnulce. Tak się prezentowało w lato na 18" ale to nie jazda po moich drogach. http://www.fotosik.pl/zdjecie/16744dd0d08dfcd5 Aktualnie te 18" na sprzedaż

Edited by reloxer
Posted (edited)

I jak Ci się jeździ na tych zamiennikach ? Nie pogięły się ?

Nic sie nie pogieło wszystko w jak najlepszym porzadku

A auto na tych felgach wyglada tak

7f23987cee17f.jpg

Edited by wsółek
Posted

Na b6 pięknie się prezentują 19" Tomason TN1 u mnie w profilu...Ale na co najmniej 3 litrowym silniku bo ze względu na rozmiar niestety ubywa około lub nawet ponad 20 kucy.

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka