Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] filmy online ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://www.films-online.pl/ tak sobie szukalem po necie czegos nie użytecznego i znalazlem stronke :evil: tylko ciekawe jak dlugo bedzie dzialac :decayed:
Opublikowano

mam nadzieje oglądnąć chociaż jeden

Opublikowano

Dobre do roboty :) bo lapki poblokowane a swojego już się nie chce wozić. Będzie jak znalazł.

:good: :good: :good:

Opublikowano

Error 606 , strona została zablokowana :tongue4:

Opublikowano
  • Autor
:wallbash: ale shit no to za dlugo sie nie cieszylismy , a mialem zamiar dzis w pracy poogladac ;/
Opublikowano

:wallbash: ale shit no to za dlugo sie nie cieszylismy , a mialem zamiar dzis w pracy poogladac ;/

To już sobie obejrzałem film ... niech to jego raz mać :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra to sprawdźta taką.. www.flickpeek.com :naughty:

Strona działa już od dawien dawna, jedynym minusem jest jakość większości filmów, są różne mirrory, ale część z nich to fatalne kamery, albo z chińskimi napisami.. Trzeba przeglądać wszystkie mirrory.. Ale możecie sprawdzić - nie gryzie :)

Po za filmami:

Seriale, Bajki, Anime, Tv i coś tam jeszcze.

Kilka filmów już tak oglądałem.. plusem jest to że można przynajmniej zobaczyć czy film spoko czy zapowiada się padaka..

Podobnie z resztą jest na www.chomikuj.pl gigantyczny katalog wszystkiego (naprawdę) najlepiej filtrować ją poprzez google.pl

Czyli w szukajce piszemy np. "szukana fraza site:chomikuj.pl" [np. iron man site:chomikuj.pl] i zasysamy.. albo przeglądamy inne, można już poziomu chomika - w komentarzach wszyscy się tam ogłaszają.. Minusem jest limitowany transfer, ale koszt 1GB czy 2GB transferu to jakie 1zł czy 2zł także można sobie na to pozwolić - szczególnie z telefonu służbowego :evil:

(na chomiku można obejżeć pierwsze 10 minut filmu online za darmo - wystarczy moim zdaniem, żeby w miarę się zorientować)

Opublikowano

heheh Tą mam zablokowaną. Pewnie jak zobaczyliby że dużo pakietów pobieram to zaraz by mi zablokowali :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

:disgust: tez mam poblokowane w pracy ....

uparli sie jak osly zeby w pracy pracowac :decayed:

Opublikowano

Na tej stronie oglądasz ONLINE - bez pobieranie.. Buforuje się i tyle.. :wink4:

(chyba, że mówicie o chomikuj.pl - to sorry)

Opublikowano
  • Autor

u nas w robocie mamy nadgorliwych inf. bo blokuja w sumie wiekszosc stron :kwasny: i ta tez jest ale dziala przez www.siteunblocked.info :decayed:

Opublikowano

www.eonline.pl - ja tu ciagle ogladam TFTF Tokyo Drift

nawet napisy mozna dobrze zgrac z filmem jak ktos chce

wczoraj ogladalem lejdis...lubie polskie filmy, dobre bo nasze!

Opublikowano

u mnie dziala :tongue4:

Opublikowano

U mnie też działa :>.. Oglądałem Indiana Jones i królestwo kryształowej czaszki :decayed:, ale po godzinie oglądania się zatrzymał ;(. Wyskoczyło, Przekroczony jakiś limit transferu, trzeba było czekać godzine ;(..........

Opublikowano

ja gorąco polecam www.exsite.pl jest doslownie wszystko filmy rozne :P gry, programy, muzyka i wiele wiele innych :)

a do napisow lux program Napiprojekt :)

i juz przyjemnie oglada sie filmiki na kompie ;]

Opublikowano

ja zdążyłem jeden obejrzeć, a teraz to mogę pograć w pokera :wallbash:, limity jakieś czy co?