Piotr Bak Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Witam siadlo mi ogrzewanie, nie dziala mi rowniez chlodzenie. Po podpieciu do WAGA zadnch bledow. Wyglada na zatkana nagrzewnica, jakim sposobem ja oczyscic bez wyciagania , ktos cos praktykowal? mail ten sam problem? Edytowane 27 Stycznia 2016 przez Piotr Bak
Kazek 1.9 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Proponuje uzyć wyszukiwarki pełno tego na forum a nikomu sie nie chce szukać ... tylko zaśmiecacie zbędnymi pytaniami
Robero321 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Kolego temat poruszany wielokrotnie na forum. Wyjęcie nagrzewnicy to 20 minut dla amatora i tez jest opisane na forum Poszukaj....
Piotr Bak Opublikowano 1 Lutego 2016 Autor Opublikowano 1 Lutego 2016 (edytowane) u zaprzyjaznionego mechanika wyjeto akumulator...i spuszczono plyn zlaegajacy w nagrzewncy...do szlaufcha wlano butelke wody i sprezonym powietrzem wdmuchano to do nagrzewnicy czyt. ta wode...wyciel brud w postaci drobin jakby rdzy. podobno niekonieczne osad byl z nagrzewnicy ale przyniesiony z obiegu. po zlaniu ukladu chlodzena nowym plynem ...odpowietrzono uklad nagrzewnica hula grzeje i chlodzi...koszt z nowym coolantem 40 PLN Edytowane 1 Lutego 2016 przez Piotr Bak
Mat3oMax Opublikowano 5 Lutego 2016 Opublikowano 5 Lutego 2016 Tutaj jest opisane co i jak. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/250028-plukanie-nagrzewnicy-domowym-sposobem-zdjecia/
Rekomendowane odpowiedzi