Dominik Dybowski Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam Chciałbym wymienić głośniki w moim audi rocznik 97 . Sytuacja wygląda następująco z przodu mam oryginalne głośniki 13 ,a chciałbym włożyć 16 natomiast z tyłu wcale nie ma głośników (tam też chciałbym mieć 16) .Pytanie brzmi gdzie lepiej zamontować z tyłu, w drzwiach czy w półce i jak się do tego zabrać (czym najlepiej wygłuszyć,jak kable przeciągnąć i jak przymocować) ? I jakie głośniki najlepiej kupić, myślałem o alpine SPG-17CS
janeksroka Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Też chętnie się dowiem, gdzie bardziej warto zamontować głośniki z tyłu i jak ciągnąć kable, bo zostały mi głośniki z innego samochodu, a w a4 mam tylko przednie głośniki ;/
Marek24 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Oczywiście że drzwi ale warto je wygłuszyć przed tym, ponadto do przodu potrzebne są dystanse i delikatna przeróbka tapicerki żeby 16nastki wsadzić a tył standard 16stki są tematy na forum o tym
Rekomendowane odpowiedzi