sopelek815 Opublikowano 4 Lutego 2016 Opublikowano 4 Lutego 2016 Witam! Jak przystalo jak kazdegoczas i na mnie mam ja 2mc i jestem 2 włascicielem lekko zajechana i dobita wiec doprowadz silverka do ładu i składu by wygladaľo i jezdzilo Rocznik 96 ADR 125PS Naped FWD Pb Sedan Po wymianie : - silnik caly z przebiegiem ~ 140 000 - kompletny rozrzad i pompa wody - wszystkie filtry ( kabinowy, powietrza, paliwowy, oleju) - 2 weze od kolektora do chłodnicy oleju i od niej do silnika bo wgl nie bylo dlatego poprzednik zajechal silnik Zostało : - gwint. Zawieszenie - gumy przy drazkach na przegubach i z tylu na belkach i robienie w srodku instalacji ele bo jest istny kosmos xd ktos mial fantazje ale sb porobie i bd wiedzial co mam pod maska i czym jezdze i bede musial sprawdzic sonde lambda bo po przejechaniu trasy S3 i cala A2 450 Km mam prawie pusty bak przy predkosci 140-180 Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Fota na szybko z fona[emoji14] Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi