Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Uszkodzony przepływomierz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam komputer mi pokazał problem z przepływomierzem .Gdy jest podpięty obroty wariują i traci moc. Teraz jeżdzę na odpiętym jest w maire ok troche chwilami brakuje mocy .Narazie bardzo nie poruszam się tym autem bo musze dokończyć rejestracje i zrobić rozrząd.Jest jakaś możliwość naprawy przepływomierza czy musowo wymienić go na nowy silnik 1.8 125 1998r

Opublikowano

nowy i najlepiej j oryginalny około 400 zł kupisz używkę może być gorsza od tego co masz chyba że masz możliwośc z logowania auta czy przepływomierz pokazuje prawidłowe wartości

Opublikowano (edytowane)

Byłem dzisiaj u mechanika podpią mi audika pod kompa mówił że niby coś jest nie tak z przepływomierzem ale do konca sam nie wie i najlepiej przełożyć jakaś inna przepływke na sprawdzenie.Ostatnio auto stało dzień nie palony akumulator padł.Zmieniłem na nowy 62 podpiąłem przepływomierz i o dziwo auto jechało normalnie nie było szarpania braków mocy czy na postoju wachania obrotów wróciłem do domu trasa około 5km następnie po godzinie chciałem jechać dalej ale auto znowu szarpie i traci moc.

Znalazłem orginalny przepływomierz ale używany ale nie wiem czy podejdzie do mojego auta a4b5 1998r 1.8b 125km

Jaki ma mieć on numer

Edytowane przez thomas510