mario.mario Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 panowie czym zabezpieczyć aluminiową gałkę z s4, wypolerowaną na połysk. chodzi o to, że będzie się rysować oraz reagować z potem na dłoniach. jakiś pomysł? lakier bezbarwny, folia termoutwardzalna?
Mateuszek1001 Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Jak pomalujesz bezbarwnym to straci połysk. najlepiej przepolerować szmatką co miesiąc i bd cacy
House Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Prędzej to ręka zareaguje na aluminium niż aluminium na rękę Ale nie o to chodzi Kup sobie pastę autosol i raz na jakiś czas po prostu przetrzyj
rune Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zabezpiecz kwarcem typu Gyeon, nie będzie robić się mleko z czasem i nie zarysuje się, bo będzie twarda dodatkowa ochrona.
House Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 Ps to ta z allegro która była tak mocno porysowana?
mario.mario Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Opublikowano 6 Lutego 2016 tak to ta, wygląda jak nowa. te kwarce są droższe od tej gałki.
House Opublikowano 6 Lutego 2016 Opublikowano 6 Lutego 2016 No, ja też nad nią myślałem Poka jak wygląda
mario.mario Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Opublikowano 7 Lutego 2016 zrobiłem foty, ale nie mogę wstawić, jak to działa?
House Opublikowano 7 Lutego 2016 Opublikowano 7 Lutego 2016 Wrzucasz na zew serwer np fotozrzut.pl kopiujesz pierwszy link z serwera i wklejasz w posta pod ikonke obrazka.
House Opublikowano 8 Lutego 2016 Opublikowano 8 Lutego 2016 Ładniutko wyszło, jeszcze wgłebienia czarnym szprajem i będzie jak nowa
House Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 za***iście ale, jak masz dekory w szczotkowanym alu, to przemyśl, czy gałeczki nie przejechać papierem wodnym 3000 żeby stała się matowa będzie wtedy idealnie pasować do listew
mario.mario Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Opublikowano 10 Lutego 2016 na razie zabezpieczona jest powłoką ceramiczną. zobaczymy jak się będzie sprawować. jak się znudzi to może coś się zmieni
Rekomendowane odpowiedzi