Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AVB] A4 B6 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On miał kolor czarny bez perły, LZ9B jakoś tak. Końcówki na spokojnie jeszcze poprawisz :) To dobrze że wycieraczka już z głowy. A co teraz ze zderzakiem? kto poprawi? Czy kupisz nową dokłądkę?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dokładke kupię teraz zimą + dokładka z cupry, i wrzucę na wiosnę wszystko gdy będe malował. Na razie przyszły mi lampki z kablami (żaróweczki też w zestawie, także dzięki Kamilek za chęci [emoji6] ale do tego czasu zakupię ledy). Teraz stukam pomalutku talarki na boczki w el., mechanizmy podnoszenia, sterowniki itd. Wszystko co będzie mi potrzebne do el. z tyłu (dobrze że MK odpada [emoji1] ) i wrzucę to na spokojnie wszystko razem, nie będe się bawił na raty.

Opublikowano

Masz rację, jak już będziesz robił el.szyby z tyłu to wtedy i światło zrobisz w drzwi. Wszystko za jednym razem:)

Opublikowano
  • Autor

Elekryki jak dla mnie mogło by nie być (chociaż i tak pewnie bym ją zrobił bo lubię dłubać hehe), ale młodemu muszę troszeczkę komfort podnieść [emoji6]

Opublikowano

Pewnie, niech młody się cieszy :D

Opublikowano
  • Autor
Pewnie, niech młody się cieszy [emoji3]

I łapie powietrze na postoju, a nie wyłazić i korbką kręcić [emoji6]

Opublikowano

Hehe prawda :-) Moja cora jak sie nauczyla otwierac el szyby to teraz sama sobie steruje :-D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Z racji tej że moja przednia dokładka była od momentu zakupu lekko sfatygowana, musiałem "dojrzeć" do decyzji o założeniu przodu s-linę. Ceny zderzaków kompletnych sa drogie wiec postanowiłem założyć i dociąć zamiennik pod zwykły. Zdjęć z samej pracy mam niestety niewiele za dużo różnych sytuacji przetrwało mi pracę i po prostu zapomniałem z tego wszystkiego. Zderzak dopasowany już na samochodzie, czekam tylko na termin u lakiernika oraz kratkę poliftową.13cd25f9198c0cd88bbb1dfdc72c56fe.jpg9ad9af83ee5003ea17b5b3f1b3604dfc.jpg3b1d26d1fb1bacffabc7395e0411fabd.jpg5333fe010f530d6f5aed3b887c625d46.jpg

Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Niezle :wink: na pewno duzooo pracy bylo przy dokladce, wiec szacun :hi: 

Czekam na fotki z efektu koncowego jak wroci od lakiernika i beda kratki :-) ale juz duzo lepiej wyglada :hi: 

Sline robi roznice :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Kamil, pracy generalnie trochę było zważywszy na to że to był mój pierwszy raz gdy zdejmowałem zderzak przód... w drugą stronę masakra złapać te dwie śruby na imbus... mam nadzieję że za drugim będzie lepiej hehe mam jeszcze dokładki progu w kolor, ale już czasu brakło jutro jadę założyć i tel do lakiernika kiedy podbijać.

P.S. Kamil lampy tył kupione 2szt. I to była dobra decyzja ponieważ była by różnica o której rozmawialiśmy.

Wysłane z mojego ASUS_X008D przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Trzymam kciuki ze bedzie lepiej za drugim razem:-) zawsze to doswiadczenie wieksze :-) 

Jak juz zalozysz dokladki w kolor i zderzak ogarniesz to bedzie malina :-) 

To dobrze ze kupiles dwie lampy bo przynajmniej takie same sa:-) a ja tak zabiegany ostatnio ze nawet nie mialem czasu zdjecia lampy Ci zrobic :-( mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu bede mial luzniej to sam cos przy aucie pogrzebie :-) 

Czekam na fotki jak juz wszystko ogarniesz :-)