heniek01 Opublikowano 24 Listopada 2008 Opublikowano 24 Listopada 2008 Jak w temacie - po przekręceniu kluczyka nie wskazuje poziomu paliwa , a po uruchomieniu silnika rozpoczyna wariacje z lewa na prawo i z powrotem z szybkością satelity . Proszę szanownych kolegów o wskazówki .[br]Dopisany: 20 Listopad 2008, 20:26_________________________________________________A może ktoś podpowie jak zdjąć wskaówki z zegarów ?[br]Dopisany: 21 Listopad 2008, 16:44_________________________________________________No cóż dzięki wszystkim za trud w otwieraniu tego posta :>
DOCENT90 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 U mnie była podobna sytuacja ale z zegarem temperatury prawdopodobnie będzie remont licznika jegery i marelli miały wadliwe procesory i po pewnym czasie podały ja szukałem w czujnikach itp a co się okazało - zegary reszta działała dobrze tylko ta temperatura.Jak trzeba to mam namiaru na gościa co robi koszt 500 z gwarancja.Wskazówki zdjać to nie tak prosto można samemu uszkodzić nie ściagaj ich do góry(trzeba przekręcic na wałku)tak słyszałem.
heniek01 Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Opublikowano 26 Listopada 2008 Dzięki docent też tak sądzę że to zegary - podobne historie miałem w B4 tylko tam było łatwiej i prościej to usunąć - a w tym modelu trzeba wiedzieć więcej o elektronice - nie jestem w tym mocny stąd pytanie .
Rekomendowane odpowiedzi