k1ki Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 w poprzednim temacie ktos mi napisał ze automat podobno ciezko sie chipuje... kto mi powie ile mniej wiecej koni wyciągne z tego mojego automatu? jest ktos kto juz sobie chipowal? jest znaczna roznica? ile trwa takie chipowanie i tego slawnego rogala w wawie i ile to mniej wiecej u niego kosztuje?
wiissnia Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 Napisz PW do Rogala a na pewno wszystko Ci wyjaśni. W Passacie mojego kolegi (AVF + Tip) Witek zrobił ok 165KM i coś ok 360Nm nie pamiętam dokładnie. Program robiliśmy jakieś 3 godziny. Różnicę czuć i to bardzo w końcu zamulony automat daje frajdę z jazdy Polecam Witka(Rogala), to już 3 auto które mi robił
Rogalotti Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 W każdym PDku po modzie jest PRZEPAŚĆ (na plus) w odczuciach a do tego spadnie spalanie. Pozdrawiam
kenaj Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Witek chipował mojego Ojca golfa V 2.0 tdi z dsg. różnica niesamowita na +. Mocy nie powiem ile wyszło, momentu coś ok 380Nm ( na tyle jest ustawiony limiter na skrzyni biegów ). Każdy samochód robiłem, robie i będe robił u Witka!! Czas modyfikacji softu od 2-6h. Sam siedzialem z moja A3 5h.
michał69 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 a jak jest ze spalaniem po chipie??chodzi mi o b6 130ps ile wzrosnie spalnie jak bedzie miał 160ps??
wiissnia Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 a jak jest ze spalaniem po chipie??chodzi mi o b6 130ps ile wzrosnie spalnie jak bedzie miał 160ps?? Mojemu koledze w passacie przy normalnej jeździe, takiej jak wcześniej spadło ok 1 litra
rob555 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Moj pasek w tiptroniku palil 12-13 wg kompa pokladowego na serii przy jezdzie miejskiej po chipsie spala mi srednio litr mniej ale nadal to cholernie duzo kombinowalem z softem i jak bym nie robil przy mojej nodze 10l to srednia wychodzi teraz mam wieksze turbo i jak by jest lepiej na dniach zmieniam wtryski bo te co mam sa malo wydajne zobaczymy...
Rekomendowane odpowiedzi