mks1948 Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam od pewnego czasu szukam przyczyny nie grania tylnych głośników. Wszystko mam podpięte przejściówki nie przejściówki , tylko gdy właczam radio nie ma pykniecia ze wzmacniacza że się włączył. Czy ktoś by mi mógł poradzić co mam zrobić ? Jakie są objawy spalonych głośników ? Czy może lepiej podłaczyć tylne głośniki do radia bądź mojego własnego wzmacniacza i tez bym prosił o porade jak to zrobić ?
Marek24 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 A prąd do tej przejściówki masz podłączony? jak masz Bose to powinienes miec interfejs w ktorym masz nieb kabel i musisz go wpiac z plus od radia zeby caly tyl gral
mks1948 Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Nie mam Bose , ale z tego co wiem tam już więcej kabelków nie ma
yeti26 Opublikowano 18 Lutego 2016 Opublikowano 18 Lutego 2016 allo podepnę się pod temat wymieniłem ori radio na pioneera ,kupiłem odpowiednią kostkę ,przejściówkę ta z kostka na tylne glosniki i dalej tylne głośniki nie graja o co chodzi ?
Rekomendowane odpowiedzi