klattaa Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Witam Szukam kogoś kto naprawi mi laser/mechanizm pobierania i wysuwania płyt w concert III. Dzięki za wszystkie info
Tom A4 Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Co dokładnie się dzieje ? Daj dokładne info na temat usterki tu lub na pw.
klattaa Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) Co dokładnie się dzieje ? Daj dokładne info na temat usterki tu lub na pw. Witam, Objawy: Pyta jest odtwarzana normalnie np. przez 2-3 dni/godziny/minuty po czym zaczyna się przycinać tak jak by była porysowana (choć na pewno nie jest) po czym staje całkowicie i wyświetla się komunikat cd error serwis. Następnie nie można jej wyjąć najczęściej do następnego odpalenia auta. Teraz mam ją zaciętą od kilku dni i nie mogę jej wyjąć. Ogólnie pyta jakby ciężko się wsuwa i wysuwa (choć nie zawsze). Rzadko ale 2-3 razy słyszałem w trakcie wyciągania dźwięk bardzo głośnego tarcia. Nie wiem czy opis coś pomoże. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2016 przez klattaa
Rekomendowane odpowiedzi