Maciekkk1531 Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Witam. Mam do was pytanie. Skoro na Climatronicu ustawiam nawiew na twarz i na szybę to wszystko działa lecz dodatkowo wieje mi powietrzem na nogi ale tylko kierowcy i nawiew wtedy nie jest ustawiony na nogi lecz i tak wieje. Jak ustawiam żeby wiało tylko na twarz lub tylko na szybę to i tak wieje zawsze na nogi. Która klapa jest odpowiedzialna za skierowanie powietrza na nogi? Miałem już zdemontowany schowek pasażera i widziałem te silniczki lecz tam są widoczne tylko dwa. Tego którego wymontowałem to był silniczek klapy ciepło/ zimno. Drugi który jest dalej (niebieski silniczek) odpowiada tylko za nawiew na twarz i na szybę. W takim bądź razie gdzie jest silniczek odpowiadający za nawiew na nogi? i dlaczego tylko wieje na nogi kierowcy? Dziękuję z góry za odpowiedzi.
Kasparov Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Też mnie czeka demontaż silniczków, z tego co czytałem są one dostępne po demontażu schowka pod kierownicą, po prawej stronie. Jest pare tematów na forum. Sent from out of space.
Maciekkk1531 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 Trzeci silniczek dostępny jest od strony kierowcy. Z czerwonym cięgno - ten właśnie ie odpowiada za nawiew na nogi. U mnie to samo było... Poczytaj tutaj -----> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/349571-pomocy-silniczek-v85-odmrazania-klapy-na-nogi/#entry4754118
Rekomendowane odpowiedzi