guzer Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witam, Kupiłem wczoraj audi a4 b7 avant 2006 2.0 diesel, podczas przeglądu zauważyłem korozje oraz lekki wyciek elementu jak na zdjęciu Wiecie co to jest ? I co musze kupić by to wymienic ? Widok z pod samochodu z lewej strony nad przegubem http://imgur.com/a/3VQKf Z gory dziękuje za odp Witam, Czy mogę prosić o pomoc ? To jest widok od przodu, z prawej strony (patrzać na samochod z przodu) zaraz obok chlodnicy Proszę o pomoc oraz info gdzie takie coś mogę kupic
darko Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 do wymiany wąż wspomagania, do kupienia na znanym portalu aukcyjnym albo w ASO,ale tam cena napewno wysoka,
guzer Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 A jest opcja by kupic to nowe ale nie w ASO ? na znanym portalu aukcyjnym tylko używki Znacie kogoś z okolic Katowic, kto by mi to mógł wymienić ?
House Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Kup używkę a oringi i uszczelki nowe. Będzie ok.
guzer Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Podaj link prosze do zakupu uszczelki i oringów, Dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi