Przemox6 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Mam problem z moim Audi,podczas jazdy na wprost na prostej drodze czuje jakby auto latało na boki i jest wielki jakby luz podczas wyprostowanej kierownicy.Na zakrętach jest ok. Podejrzewam magiel ale pompa nie wyje ani nic nie cieknie
cycek800 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Podjedz kolego do najbliżej stacji diagnostycznej niech ci przetrzepią zawieszenie zapłacisz 20 zł, będziesz miał pewność co jest nie tak
Przemox6 Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Byłem i też mówili że wszystko ok
xsebo1 Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Wyrobiony magiel, można lekko dokręcić śrubę regulacyjną. Jeśli kierownica nie będzie wracać to jest za mocno. Regeneracja to lipa i nie przywróci stanu fabrycznego, chyba że wymienią listwę
demen87 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Też tak mam w moim audi, auto jakby plywalo po drodze. Nie można stracić koncentracji bo zaraz jest sie na drugim pasie. Byłem na trzepakach i wszystko ok. Nie ma się pełnej kontroli na autem, ciągle kontra lewo prawo
xsebo1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Męka jest na trasie przy prędkościach i silnym wietrze bocznym... Kupiłem uzywke magiel i jest lepiej, też wyrobiony ale mniej. Regeneracja w łodzi polegała na podkladkach pod śrubą regulacyjną, przez co pompa wyła i uszkodzeniu gumy końcówki drążka - cena 800 zł
demen87 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 W jakiej kwocie sie zamknąłes z robocizna?
Rekomendowane odpowiedzi