Najt69 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam , podczas otwierania drzwi przednich (kierowcy ) drzwi dołem lekko ocierają mi o krawędź części nadkola przez co powstaje otarcie, u góry wszystko schodzi się idealnie a da dołem ociera, czy istnieje jakaś regulacja zawiasu drzwi przednich ?
tom4275 Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 ściągnij nadkole, wybierz stamtąd osłonę i zobaczysz śrubę od zawiasu, poluzuj ... i tu przyda się pomoc bo trzeba przymknąć drzwi (jak najbardziej wzdłuż samochodu ale żeby na klin nie wskoczyły) i pociągnąć je do góry a druga osoba musi dokręcić śrubę, zmontuj do kupy i banan na twarz z wykonanej roboty, powodzenia
elmer80 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Najpierw to wypada sprawdzić czy zawias nie ma luzu a dopiero potem regulować. wysłane z Commodore 64
--Rafcio-- Opublikowano 15 Maja 2016 Opublikowano 15 Maja 2016 Na lekko otwartych drzwiach podnoś je do góry, jak jest luz na zawiasie to musisz go wymienić.
MIRON 86 Opublikowano 13 Lutego 2020 Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) Jak zawias ma luz czego u mnie niema polecam z anglika kupić jest na pewno nie wyhełtany Edytowane 20 Czerwca 2021 przez MIRON 86 nie trafna diagnoza usterki
Rekomendowane odpowiedzi