PawelR1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam Mam problem z moim RNS-E mianowicie : - Radio dziala tylko po przekreceniu kluczyka wiec z tad pytanie czy tak ma byc czy jest cos zle podlaczone? ogolnie to chce zeby dzialalo poprostu po wlaczeniu a nie po przekreceniu kluczyka jest to mozliwe? - Radio nie trzymie pamieci za kazdym razem po zmianie jezyka np. na angielski na drugi dzien dalej jest niemiecki... gdzie szukac problemu? Z gory dzieki za pomocne informacje Pozdrawiam
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Masz nie podpiete sygnały can low i can high. Rns dokladany czy oryginal? Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
PawelR1 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Opublikowano 26 Lutego 2016 pakiet s-line tak ze wydaje mi sie ze raczej oryginal jest... auto mam dopiero kolo dwoch tygodni wiec pomalu wyszukuje problemy i drobne usterki... jak to moge sprawdzic ktore to przewody? kolor/nazwa/oznaczenie?
shakal Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Nie każdy s-line miał oryginalnie montowanego RNSa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 26 Lutego 2016 Opublikowano 26 Lutego 2016 Odepnij kostkę i sprawdź czy dochodzą do niej przewody splecione w warkocz. Powinny być 2 takie i porównaj z rozpiska wejść na naklejce RNSE Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
PawelR1 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Dzięki za info jutro sprawdze Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Witam odswieze temat... mam takie kostki i jest to tak podlaczone i teraz co dalej... kiedys sie mostkowało ktores piny i wszystko dzialalo teraz nie bardzo wiem co i jak za duzo tego... poradzcie Nikt nic?
Rekomendowane odpowiedzi