Raresz Fochatek Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Tak jak w temacie. Kumpel ma a4 b5 1.9tdi avg z 1999 roku auto dostalo w tylek poszla geometria wiec auto poszl na czesci ale przód raczej zostal zachowany. Ja mam do wymiany u siebie (1.9tdi afn 1997) tuleje na wachaczach: 2 wachacze górne w prawym kole i sierpowy na dole w tym samym kole czyli caly prawy przód, stwierdziłem że skoro jest możliwość przekładki calego zawiasu to będzie to prostsze niż wymieniać same tuleje. W tamtej z 1999 jest zdrowe zawieszenie ale czytałem gdzieś na necie że od 1998 wstawiali juz zmodernizowany zawias więc rodzi się pytanie czy to z 99 podejdzie do mojego z 97? Cenowo podejrzewam ze bedzie mi to na reke jeśli to możliwe. P.S najbardziej zależy mi na opinii kogoś kto już miał przed sobą podobne zagadnienie albo ogólnie zna temat z pierwszej ręki. Edytowane 28 Lutego 2016 przez Raresz Fochatek
Raresz Fochatek Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Opublikowano 28 Lutego 2016 Ok dzięki. Żadnych przeróbek nie trzeba robić?
Prezes870 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 potwierdzam, wsio jest takie samiutkie ;]
Rekomendowane odpowiedzi