emef Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Stałem sie posiadaczem Audiczki z 2005r. Po przesiadce z Passata B5 3BG http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=529582 Audi A4 S-Line Avant 1.9 BKEKolor czarny metalicRok produkcji 2005 Więcej fotek będzie jak ogarnę trochę auto po swojemu Edytowane 28 Lutego 2016 przez emef
jarfab0511 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witamy na forum gratuluje zakupu, i zyczę bezawaryjnej jazdy wstawiaj wiecej fotek
instruktor83 Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 Witaj gratulacje przesiadki:-) jakie plany masz co do b7?
Indi Opublikowano 28 Lutego 2016 Opublikowano 28 Lutego 2016 witaj! ładnie się prezentuje , wstawiaj bixy i zrób coś z hakiem
emef Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Z hakiem raczej nic nie będę robił nie mam czujników parkowania wiec może kiedyś się przyda Lalka dziś dostała komplet filtrów MANN Motul specific w drodze. zostało do zrobienia kilka rzeczy: ogrzewanie, kompresor klimy , poduszki silnika i heble ( częsci zakupione w PL ) przebitka w UK spora Jeśli nie będzie mnie zawodzić to dostanie wycieczkę do PL Jakie plany ? Póki co doprowadzić Ją do STANU potem może jakiś wirusik wpadnie Edytowane 8 Marca 2016 przez emef
black4 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Witaj, Gratulacje, bardzo ładna ! Jakie masz zawieszenie 1BE? Wnętrze też S-line? Wirus by się przydał Pozdrawiam!
tomekxp2 Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Witaj. Kolejny avant na forum w 1.9 w dobrym wyposażeniu
emef Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Czy w dobrym wyposarzeniu to bym się kłócił Motul specific zalany. ogrzewanie ? prawdopodobnie niedrożna nagrzewnica. tarcze klocki Pagid idą z PL od kolegi Wandej i poduszki z ASO Kompresor klimy wymieniony dawca A4 b7 2.0 TFSI pracuje pięknie do tego napinacz i pasek rzecz jasna. Wnętrze S Nie mam pojęcia czy 1BE ? Ale jest sztywniejsze i niższe bez wątpienia. Jutro dostanie porządną kąpiel to zaktualizuje temat Edytowane 16 Marca 2016 przez emef
Rekomendowane odpowiedzi