marcinbie Opublikowano 29 Lutego 2016 Opublikowano 29 Lutego 2016 Witam, na tylnej klapie przy listwie oświetlenia tablicy i rękojeści do otwierania bagażnika mam rdze. Wogole ta cala listwa wyglada źle nie wiem czy to metal czy jakiś aluminium. musze uporać sie z ta rdza tylko pytanie co robić z ta listwą ? Wymieniać na plastikową czy tą wyczyścić . Co sądzicie ? Moze ktoś juz przerabial ten temat ?
Sebastianb6 Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Wymien.Klape oczyśc i dobze zabezpecz żeby dalej nie rdzewiało.Możesz od b7 tylko bedzie bez wejscia na kluczyk
marcinbie Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 Tak wlaśnie szukam plastikowej listwy W sumie spotkałem sie ze niektóre b6 maja plastiki. To tak wychodziło czy poprostu zostało juz przez kogoś wymienione.
rune Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 Ja ostatnio zakupilem plastikowa, bo moja zaczela umierac od rdzy. Z tego co wiem byla od B6 z dziura na kluczyk.
marcinbie Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Opublikowano 2 Marca 2016 To takiej jeszcze nie spotkałem . Szczerze jeszcze nigdy tego zamka w klapie nie uzywalem, nawet nie wiem czy chodzi. Ale zawsze to jakieś zabezpieczenie aby otworzy awaryjne. Nic bede szukał . Chyba ze ktoś cos wie albo ma na sprzedaż to pisac.
Rekomendowane odpowiedzi