guzer Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Witam, Kupiłem dopiero co Audi a4 b7 avant 2.0 z 2006 roku, wyświetla mi się od czasu do czasu błąd kennzeichen beleuchtung jednak oświetlenie tablic działa bez zarzutu. Jak zgaszę światła w samochodzie to błąd znika Jaka może być przyczyna Z góry dziękuje.
iwadrian Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Sprawdź stan styków w lampkach podświetlenia rejestracji, częśto gniją w b6,b7. Może styku nie ma. Może też być włókno w żarówce przerwane i czasem łączy czasem nie. 1
jacek70 Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Wymień żarówki na nowe i będzie ok. Te już są nadpalone i mają złą rezystancję stąd wali błędem.
guzer Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Opublikowano 1 Marca 2016 Dziękuje za odp i szybka pomoc, jakie to są żarówki ?
guzer Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Wymieniłem wczoraj żarówkę, ale tak się kiepsko odkręcało tą śrubkę ze ją zniszczyłem (bez sensu bo trzeba odkręcić tablice i pod kątem odkręcić. Wiecie jaki to typ śrubki, gdyż musze taką dokupić bo ją zniszczyłem
kubabkb Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 czysciles styki czy tylko sama wymiana zarowki pomogla?
shakal Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Wymieniłem wczoraj żarówkę, ale tak się kiepsko odkręcało tą śrubkę ze ją zniszczyłem (bez sensu bo trzeba odkręcić tablice i pod kątem odkręcić. Wiecie jaki to typ śrubki, gdyż musze taką dokupić bo ją zniszczyłem Najlepiej wymień śrubę na taka pod imbus Numer śrubki: N10625802 2zl za dwie sztuki w ASO. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
guzer Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Dziękuje, jutro zamawiam, skoro te są na imbus Mam nadzieje, ze będą to mieli w ASO te srubki N10625802 Czyściłem styki gdyż były zaśniedziałe.
shakal Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Raczej takie coś maja na miejscu bo to miejsca nie zajmuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi