acidQ Opublikowano 2 Marca 2016 Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Witajcie. Choruję na te felgi na lato, do mojego Avanta. Ich parametry: 7.5JX16H2 ET45 5/112. Niestety nie wiem jaki jest otwór centrujący. Czy felgi o takich parametrach będą pasowały do B5? Pozdr. acidQ Dodaję jeszcze informacje: otwór centrujący 57. Wydaje mi się, że powinny w takim razie pasować. Czy te pół cala może je zdyskwalifikować ? Edytowane 2 Marca 2016 przez acidQ
tomasz102 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Będą pasować, bo raczej ktoś zapomniał dopisać ",1". Dla ścisłości ma być otwór centrujący równy 57,1mm Edytowane 6 Marca 2016 przez tomasz102
acidQ Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Opublikowano 16 Marca 2016 Będą pasować, bo raczej ktoś zapomniał dopisać ",1". Dla ścisłości ma być otwór centrujący równy 57,1mm Dzięki za odp. Felgi zamówione - dziś lub jutro kurier przywiezie Pozostanie mi jeszcze dobrać na nie jakieś łapetki (ale to temat do innego działu), i letnie kółka będzie można zakładać. Foto wrzucę do odpowiedniego działu. pozdr. acidQ
Rekomendowane odpowiedzi