Maras92 Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Witam. Ostatnio zrobiłem bardzo głupi błąd i odkurzając auto przetarłem lakier na masce,takie matowe paski Czym to ściągnąć? Nie znam się na tym kompletnie na pastach polerskich itp ;( Jakiej metody i środka użyć? A4 B5 Ciemnoniebieski metalik Edytowane 6 Marca 2016 przez Maras92
Gość Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Kolego Pasta TEMPO polersko ościerna i polerujesz..jezeli to tylko powierzchowne zejdzie 100% Poleruj do całkowitego znikniecia pasty :)pozdro Edytowane 6 Marca 2016 przez firefighter79
Gość Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Tak TEMPO,pracowałem swego czasu z lakierni wiec wiem czym sie usuwa takie rzeczy...
Gość Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Tak TEMPO,pracowałem swego czasu z lakierni wiec wiem czym sie usuwa takie rzeczy... Edytowane 8 Marca 2016 przez uszolek
Gość Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Ach to może wy podpowiecie koledze jak z tym poradzic,skoro tu wszyscy tacy madrzy narka
Rekomendowane odpowiedzi