House Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Już jakiś czas temu chodziło mi to po głowie, mam u siebie lampy z czarnymi środkami i z dużą soczewką jak na pierwszym zdjęciu ale oprócz tego mam zwykłą żarówkę od świateł drogowych która to zaświeca się razem z w/w światłami. Czy ktoś ma pomysł dlaczego tak jest? Lampy są na 100% z tego auta, i zastanawiam się, jak to sprawdzić czy ktoś to przerobił (ale po co? ) czy są to duże soczewki które nie mają klapki do bi-xenonu? Jak najprościej się za to zabrać Edytowane 6 Marca 2016 przez House
Gwerty Opublikowano 6 Marca 2016 Opublikowano 6 Marca 2016 Sprawdź czy nie masz dopięte zasilania przesłony.
House Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Opublikowano 6 Marca 2016 Jak włączam długie, to ewidentnie słychać dosyć głośne "puknięcie" w lampach, zaczynam się zastanawiać, czy to nie jakiś mod, na zasadzie poprawienia oswietlenia- włączają się zarówno BI jak i dodatkowe żarówki. Odepnę dodatkowe lampy i wtedy sprawdzę
Kosa-00 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Ale co ty chcesz sprawdzać masz bixenona. Właczysz długie opada przysłona z mijania i dodatkowo zapala się h7 na długich Wysłane z mojego Elephone P7000 przy użyciu Tapatalka
House Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 aha, no myślałem, że jak jest bi xenon, to nie ma żarówki drogowej.....
Gwerty Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 a w b6 zawsze tak było. te lampy nazwywane są xenonem + z uwagi na to ze z projektorem bixenonowym z drogowymi była zarówka h7. dopiero w b7 zrobiono drl.
House Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Opublikowano 7 Marca 2016 Dzięki za podpowiedz Teraz już wszystko jest jasne
Rekomendowane odpowiedzi