kedo666 Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Witam mam pytanie bo byłem u mechanika ostatnio bo słyszałem z tyłu jakieś bicie i powiedziałem mu o tym sprawdził zregenerowal tylni hamulec i wymienił płyn hamulcowy i sprawdził zawieszenie wszystko ok po odebraniu auta faktycznie hamulce duży plus ale cały czas słyszę bicie i zwróciłem uwagę że narasta jak z tyłu ktoś usiądzie ale nie mam pojęcia co to jest a zaczyna mnie to mocno denerwować Edytowane 10 Marca 2016 przez kedo666
gregoricoss Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Sprawdz dokładie stan opony od strony wewnetrznej auta,u mnie powodem bicia bylo wybrzuszenie opony.
kedo666 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Opublikowano 10 Marca 2016 No to faktycznie możesz mieć rację bo mechanik też mówił że te opony to nie bardzo już chyba Sprawdz dokładie stan opony od strony wewnetrznej auta,u mnie powodem bicia bylo wybrzuszenie opony.Dzięki super za szybką pomoc
gregoricoss Opublikowano 10 Marca 2016 Opublikowano 10 Marca 2016 Ja byłem na dwóch stacjach diagnostycznych nie było żadnej usterki mechanicznej dopiero na drugiej stacji diagnosta zauważył bąbel na oponie od strony wewnętrznej i to był powód bicia.
Rekomendowane odpowiedzi