Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gwint AP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, szukam czegoś w tym przedziale, jest szansa że dorwę coś "lepszego" od http://www.apshop.pl/pl/6102-zawieszenie-gwintowane-ap.html
?

Dodam, że jestem posiadaczem 1.9 TDi z napędem na przednią ośkę i nie ścigam się na torze więc nie szukam supers portowego zwieszenia :zyzol: Chodzi o przyzwoitą jakość, trwałość.
Myślę że jak zejdę 5cm to wystarczy przy 18"

Opublikowano

Kolego jeździłem na takim gwincie tylko ze BMW E46 i dla mnie bomba super się tym jechało . też chce swoją położyć niżej miałem kupić same sprężyny ale jednak wyląduje ten właśnie zestaw AP

Opublikowano

W tym przedziale ciężko znaleźć coś w podobnej jakości. AP jest opcją wartą rozważenia. Póki co wliczamy wysyłkę w cenę, ale od pierwszego kwietnia wysyłka będzie już płatna więc zachęcam do podjęcia decyzji teraz ;)

Opublikowano

z AP można też kupić fajny zestaw sprężyny + amortyzatory chyba -40/-30 cena też spoko

opcję budżetową jest też mts technik, również daje radę

Opublikowano
  • Autor

Zamówiłem ten co podałem w linku, w przyszłości jak będzie coś innego z dobrym motorem to się pomyśli o czymś konkretnym. Nie ukrywajmy, do tego samochodu z ta budą i silnikiem wystarczy, bardziej interesuje mnie efekt wizualny niż same właściwości jezdne.
Jak coś przelatam to dam znać jk się jeździ

Opublikowano

Zrób kolego jakie zdjęcia jak to wygląda na aucie i ile jeszcze jest manewru na tym

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szczerze polecam Ci ten gwincik, aktualnie mam go w swoim A4 B5, również w avancie tylko z V'ałką pod maską to jeździ się na nim bajecznie. :3 Po zimie regulacja gwintu to bajka w AP tylko warto gwint profilaktycznie zabezpieczyć smarem i nie masz co się martwić regulacją po zimie. ;)