Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Propozycja spotu w NYSIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BEDE !!!!!!!! :kox:

Opublikowano
  • Autor

Witam wszystkich! :hi: Dzisiaj o 18tej na rynku mały spocik, kto może niech przyjedzie!

Opublikowano

No coz.

Powiedzmy ze jest SUKCES odbyl sie maly (doslowne) spocik nyski !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :notworthy:

Mam nadzieje ze natym sie nie skonczy. Pozdro dla wszystkich nowo poznanych kolegow :hi:

Opublikowano

Dołączam sie do pozdrowień ;) miejmy nadzieje że następnym razem zwerbuje sie więcej ludzi :)

Opublikowano
:decayed: ja też Byłemobecny :decayed:
Opublikowano

Koledzy a kiedy spotykamy sie na asko !!

Troszke po[adalo jak sie utrzyma to mozna by sie troche poslizgac bolidami :oklaski:

Opublikowano

Hehehe ja sie trochę ślizgałem ale szału nie robie ;] niech trochę stopnieje śnieg i przyjdą morzy by sie zrobił lód i w tedy można jechać :D

Opublikowano

No i to na tyle po dzisiejszym dniu temat juz niewarzny snieg byl lecz sie zmyl :kox:

No miejmy nadzieje ze jeszcze popruszy i zmrozi to cos podzialamy.

Opublikowano
  • Autor

Witam kolegów! :hi: Następny spocik robimy koniecznie jak będzie śnieg :kox: Pilnujcie tematu bo w pierwszy śnieżny weekend na pewno coś zorganizujemy!!! :naughty:

Opublikowano

Witam wszystkich Klubowiczow z Opolszczyzny

Z okazji Swiat Bozego Narodzenia chcialbym zyczyc wszystkim Mobilkom zawsze szerokiej drogi i szybkiego dojazdu do celu ,cierpliwosci na drodze ,tanszego paliwa i wiecej autostrad...itd. Oraz Wszystkiego co Najlepsze W Nowym Roku !!!!!!!!!! :a4fan:

Opublikowano

Panowie a to coś grubszego?

Opublikowano

Witam wszystkich, też często śmigam po Nysie, z racji tego, że tam studiuję. Jak będzie jakiś zlot to proszę o info. Być może ktoś widział moje audi ;p avant, niebieski 98r. na tablicach DKL ;p

Opublikowano

Obserwuj temat na bieżąco jak będzie coś organizowane to na bank nie przeoczysz :chytry:

Opublikowano

kolego 4444 dawaj fotke fury bo audic sie troche przewija po nysie. :kox:

Opublikowano

Dzisiaj będę w Nysie, na 80% audi na 20% e-klasą taty, zobaczymy czy uda mi się dzisiaj zmienić olej. Jakby ktoś miał ochotę zobaczyć to będzie stała w okolicach Bastionu ;p

Opublikowano

kolego niemasz jakies fotki ? wklej ja tu 3 sekndy i wiem kto..... :naughty:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 11:12_________________________________________________Ps. E-Klasa powiadasz :gwizdanie:[br]Dopisany: 30 Grudzień 2009, 11:12_________________________________________________Taty !!!!!!!!!! :evil:

Opublikowano

Wspaniałego Sylwestra i Szczęśliwego Nowego Roku 2010

2623356fodkdto1ss.gif w358.png

Opublikowano

1kOk4A.jpg

Opublikowano

Dzieki wielkie za zyczenia!

Nysanie rowniez do zyczen sie dołączaja.......

Masakra ale sie dzialo :sick3: