czerwony baron Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 mam pytanie jak zdjąć tę wykładzinę która jest pod nogami pasażera żeby niczego nie uszkodzić. mam mały problem w okolicy tego zaczepu na dywanik pojawiła się woda , wilgoć, i chcę zajrzeć co dzieje się pod spodem. czytałem posty :korki są ,szyba nie wklejana, kanaliki drożne , klimy nie mam ,skąd ta woda w tym miejscu nie wiem :confused:
ksobolewski Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 a moze wyciek z ukladu chlodzenia np z nagrzewnicy ja mam to samo.przeczytaj moje posty
czerwony baron Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Opublikowano 13 Lutego 2007 to by było czuc płynem , a to woda nic nie czuć, i płyn w układzie bez zmian. a właśnie i mokro jest tylko w okolicy zaczepu na dywanik tego dalej od drzwi. [ Dodano: 13-02-2007, 22:01 ] czułeś inny zapach w aucie? ale mokro mialeś wszedzie od strony pasażera tzn. tam aż od deski? a u mnie tam jest sucho , mokro jest tylko tak na 10cm przy zaczepie dywanika.
ksobolewski Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 to odetchnij jesli to tylko to pozdrawia i powodzenia
bialy4 Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 A gdzie można dostać te gumowe zaślepki do u mnie brakuje z prawej strony dużej i małej.
Rekomendowane odpowiedzi