pawellike87 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Witam. Autko kupione 3 tygodnie temu (jeszcze nie przerejestrowane )Szukałem ogólnie A6 C5 FL, ale jak zobaczyłem jakie trupy są, to zdecydowałem się na A4 Audi A4 B6 2004r. 1.9 AVF 130HP 5-stopniowa skrzynia biegów, ośka, lakier LY9B. Wyposażenie: - Bixenon ze spryskami (wpadną soczewki od B8..) - Ori czarne lampy - Grill w masce S-line - Felgi lato 18" Tomason z oponami 225/40 R18 ...... Zima 16" biedroneczki, a opony to kupię nowe - Zawieszenie 1BE - Lusterka chromowane + fotochrom, z podgrzewaniem (od kierowcy nie działa podgrzewanie...) - Podgrzewane fotele przednie pół-kubełki bez skóry + el. lędźwie - Podłokietnik z podświeleniem - Elektryczne szyby x2 z otwieraniem i zamykaniem z pilota - Pakiet chrom + dekory szczotkowane aluminium (zmodzę jeszcze popiołki oraz ramkę przy dźwigni biegów na szczotkowane alu) - Pełny FIS kolorowy - Tempomat - Jaśków powietrznych nie liczyłem, ale chyba z 6 - ESP/ABS - Radio Concert II + 8 głośników plus Subwoofer (zmieniona polaryzacja przewodów w subwooferze) - Parctronic przód/tył - Wycieraczki szyb Aero oryginalne - Immobilizer z odcięciem zapłonu - Navi strzałkowa w FIS (chwilowo w fazie napraw/testów) - Spoiler klapy S-line - Multifunkcyjna kierownica (zostawiam na razie taką, nie chce S-line) - Uchwyt ori dla Nokia 6310i ze sterowaniem w kierownicy - Roleta w bagażniku + siatka Mody w planach: - oświetlenie klamek, nóg, drzwi - listwy drzwi S-line - listwy progowe S-line - dokładka zderzaka przód Cupra - tylne lampy na ori - fotele, boczki, podłokietnik full skóra kubełki - może wydech od 2,5 TDI (jednak nie bardzo chcę mu zwiększać wagę, dla dwururki.. ) - rezanie środkowej kratki zderzaka na tą od S-line, bądź pomalowanie chromu na czarno - większe hamulce przód (te od 2,5 TDI) - dokupić YATOUR z MP3 a może i dodatkowo z bluetooth.. - lodówka w schowku - kluczyk jakiś nowszy (w tym temacie potrzebuję pomocy kogoś ogarniętego ) - zakup i montaż jakiejś ciekawej anteny CB do mojego ręczniaka Alan Multi Edytowane 17 Marca 2016 przez pawellike87
tomitdi07 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Ładna furka podobna do mojej zobaczylbys na w lepce jakie masz zawieszenie bo dobrze stoi a ja chcę zmienić na coś takitakiego ..
Binek1.8T Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Bardzo ładna czarnulka.. fajne wyposarzenie.. oddaj mi swoje bixy ;p bo mam full opcje tylko zamiast bixow xenony :S
pawellike87 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Powiedzcie mi lepiej, jak się rozkodowuje wyposażenie auta, gdzie to szukać itp
Joziek79 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 http://www.audiklub.org/wyposazenie.html wpisujesz kody z wlepki
pawellike87 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Opublikowano 18 Marca 2016 Właśnie się dowiedziałem, że miałem automat oryginalnie E0A = Akcja specjalna-brak 7A0 = Bez odtwarzacza cd/instalacji do odtwarzacza płyt cd 4UE = Lewo/prawo 6XC = Lusterko zewn. elektr. ustawiane 5SL = Lusterko na wysięgniku (konvex) 1f52 5RU = Lusterko wsteczne zew.z wiekszym.zwierc.(konvex) 1KD = Hamulce tarczowe tył 1JD = Pakiet zawiesz. komfortowe 1LB = Faustsattelbremse przod 1BE = Pakiet zawiesz. komfortowe podwozie- 3FA = Bez wkładu dachu (dach pełny) 5MA = Wkłady ozdobne 7X2 = UltradŹwięk. układ pomocy przy parkowaniu 4RE = 2 pasy bezp.trzupunktowe i pas biodrowy 2. rzad lawek F0A = Kein sonderfahrzeug, standard-ausfuehrung 8GU = Alternator 0G7 = 5-biegowa aut. skrzynia biegów tiptronic 0YJ = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 9 0JG = Klasa masy pojazdu os przednia >> zakres mas: 1329-1428kg T9J = Silnik 4-cylindrowy wysokoprężny turbo 1,9/96kw tdipd 3NZ = Oparcie tylne dzielone 8ED = Reflektor ........ halog. z ....... gazowa ruch prawostr. U2A = Zestaw wskaznikow z obrotomierzem, zegarem radiowym X0A = National sales program germany 1N1 = Elektryczno-hydraul. wspomaganie ukladu kierown. 2ZQ = Kierownica wielofunkc. do poduszki bezp. 8Q3 = Autom. dynamiczna regulacja zasięgu refl. 9Q4 = WyŚwietlacz wielof. z wyŚwietl. przeglĄdów 8Z5 = Chlodnica wody D3E = Silnik 4-cylindrowy wysokoprężny turbo 1,9/96kw tdipd 7Q9 = System nawigacji CB1 = Obręcz koła ze stopów lekkich 7 jx16h2 et42 7K0 = Bez układu kontroli ciŚnienia w oponach 4X3 = Boczna pod.bezp. z przodu i pod.bezp.głowy VJ1 = Zderzak lakierowany 6R0 = Automatyczna skrzynia biegow 3L3 = Siedzenia normalne przod 4KC = Szkło atermiczne-dookoła, zielony 3Y0 = Bez rolety przesiwsłonecznej 4K4 = Centralny zamek ze zdalnym sterowaniem radiowym, sterowaniem wewnętrznym i oddzielnym sterowaniem zamka pokrywy bagażnika. 5D1 = Carrier frequency 433.92 to 434.42 mhz 1SA = Bez osłony dolnej zesp. napedowego 0GZ = Koncepcja spalin: eu3 Q1D = Fot. sport. 4GH = Szkło atermiczne-dookoła, zielony
pawellike87 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Na początku zainwestuję w nowe opony letnie, oraz sprawdzenie/ustawienie zbieżności, bo gdy ruszam przy skręcie w prawo czy w lewo to koło mi się dziwnie zachowuje, jakby się kantem ustawiało... Dziwna sprawa. Druga rzecz, może ktoś poradzi coś na temat wyłączania się wentylatora nawiewu? Głównie się to dzieje jak jest jakiś dołek/nierówność na drodze. Wyłącza się i albo ja muszę na panelu wcisnąć OFF i włączyć od nowa (nie zawsze działa) albo sam się włączy za chwilę.
jedrekx Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Właśnie się dowiedziałem, że miałem automat oryginalnie to by wyjaśniało czemu masz 5-biegową skrzynię w AVF
pawellike87 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Mógł wsadzić poprzedni właściciel 6 skrzynie Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
MARCIN607 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Właśnie się dowiedziałem, że miałem automat oryginalnie to by wyjaśniało czemu masz 5-biegową skrzynię w AVF a to niespodziewajka :-)Oby służyła.
pawellike87 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Narazie jest wszystko ok... Ale czemu nie wsadził 6 skrzyni Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi