Piotr Studziński Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Witam! jestem tutaj nowy. kilka dni temu założyłem gwint do swojej audi i zauważyłem ze z przodu w lewym kole (skrzypi,piszczy czy może dźwięk jak by sie guma ocierała) nie moge określić tego dźwięku, ale dzieje sie to jak jade po nierównej drodze ale też nie zawsze (wyglada to troche jak by auto miało taki kaprys ) no a na równej drodze nie słychać tego wcale, sprawdzałem czy sie gdzieś nie obciera ale nie ma żadnych śladów. Podejrzewam któryś z wahaczy, ale potrzebuje porady ludzi którzy może mieli taki przypadek. Pomocy!
maciek1993 Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 Któryś z wahaczy. Musisz sprawdzić który.
fifek-1985 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 Jeżeli skręciłeś wchacze po wymianie dobrze to obstawiam poduszke amorka, mam to samo u siebie, proponuję psiknąć sylikonem lub wymienić.
pyra111 Opublikowano 24 Marca 2016 Opublikowano 24 Marca 2016 I co jak sie ma sprawa? Dajcie info na koniec co bylo nie tak
Piotr Studziński Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Opublikowano 24 Marca 2016 wahacze przepatrzone i niby wszystko ok, na razie ucichło, możliwe że to będzie tak jak fifek-1985 napisał. Na wszelki wypadek psikne silikonem i zobaczymy co bedzie.
Ever Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 U mnie było to samo z tyłu, po wymianie mocowania górnego amortyzatora przestało.
Rekomendowane odpowiedzi