Ploms Opublikowano 23 Marca 2016 Opublikowano 23 Marca 2016 WitamMam pewien problem, mianowicie wyskoczył mi na liczniku dziennym pewien komunikat a dokładnie5ICHdodatkowo mało widoczne jest podświetlenie knefli... I żeby było mało na zegarach nie pokazuje ładowania akumulatoraAkuś sprawny 12 z groszem i ponad 14v na załączonym silniku...Miał ktoś taki przypadek bądź tez umiałby ni pomóc w diagnozie mojego problemu Z góry dziękuje i pozdrawiam
Bodek66 Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) usterka elektryczna - spadek napięcia w części instalacji to prawdopodobnie nie są uszkodzone zegary ale być może brak przejścia , masy itp kumaty elektryk-elektronik zdiagnozuje to ale trzeba szukać po instalacji Edytowane 25 Marca 2016 przez Bodek66
Ploms Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 Mam nowe fakty. Mianiwicie, przepalony bezpiecznik nr. 14 czyli ten odpowiedzialny za sterownik zegarów...W momencie gdy zostaje on wymieniony to problem znika, ale do czasu kiedy nie załączę świateł.Dodatkowo przepala mi się bezpiecznik z oświetlenia kabiny.... Ale to jest o tyle dziwne ze jak jest przepalony to na kompie przy otwarciu jakich drzwi widze ze te od kierowcy są otwarte
Rekomendowane odpowiedzi