arek_cccp Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Panowie czy ten element białe kołeczki od zderzaka tylnego to element wymienny (jak odgiąłem to niby dało się nimi pokręcić ale ciężko wyczuć czy by się dało to wyciągnąć i zamówić tak jak spinki do tapicerki bocznych drzwi np? Pytam bo nie trzymają mi wszystkie 3 po obu stronach i zderzak się za bardzo telepie na dziurach i słychać to w środku na większych dziurach oraz spas zderzaka jest mierny z tyłu bo odstaje .. ewentualnie jakiś patent na naprawienie tego? Ząbki trzymające są już "zużyte" i lipa.. nr bym poprosił jeśli istnieją Chyba znalazłem nr tej części to N10621301? a druga sprawa to od belki do dyfuzora/dokładki jest takie plastykowe mocowanie by dokładka trzymała się sztywno a ja oba miałem ułamane już da radę nr tej części ogarnąć ? czyżby to były te numery 8E0807329 ? Edytowane 25 Marca 2016 przez arek_cccp
turzol Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 TE taśmy mocujące mają nr taki jak podałeś 8E0807329, mocowane są na nit http://arefiew.pl/pl/p/8E0807329-TASMA-MOCUJACA-SPOILER-AUDI-A4/2161
Rekomendowane odpowiedzi