Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7] Audi a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie co do filmu to d*py nie urywa,powinno być lepiej .moje 1.8 t robione samym softem lepiej jedzie. Wydaje mi się ze ktoś kto ma asb powinien bardziej ogarniać i wywnioskować więcej

Opublikowano

No to zamów taki jaki masz na kartce... :) będzie jeździł na tym samym, więc raczej żadnej problem...

Może nagram dzisiaj filmik z 0-100 albo coś w ruchu to będziesz widział różnice...

Opublikowano

A ty kolego widzisz różnice po filmie jako POSIADACZ?

Opublikowano

Widzę po filmiku mega różnicę, tylko tak jak pisałem, ja w swoim aucie mam parę modów już gotowych i dlatego moje auto jedzie zdecydowanie szybciej...

Opublikowano
  • Autor

no to grubo..

Opublikowano

Automat jest wolniejszy od manuala, ale aż o tyle co na filmiku nie powinien, chociaż spróbuj startu z wyższych obrotów i nie zdziwię się jak wyjdzie sekundę szybciej :P

Opublikowano
  • Autor

co do oleju, będzie dobry motul 5w30 specific?

Opublikowano

5w30 8100 x-clean+

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano
  • Autor

5w30 8100 x-clean+

nie mam dpf

Opublikowano

Tak jak mówiłem, filmiki zrobiłem przed chwilą na szybko - uwierzcie mi że nie jest łatwo przymocować telefon taśmą klejącą do kierownicy :decayed:

na szybko 2, start różnie, oba pod górkę:

1.

2.

Edytowane przez pksmlody

Opublikowano
  • Autor

w serii powinieneś mieć 6.8, tutaj z chipem masz 6.47 (stoper i 1 filmik), czyli zdrowo jak jeszcze pod górę. Dzięki wielkie :) będe wybierał się na hamownie do r-performance i zobaczymy.

Automat jest wolniejszy od manuala, ale aż o tyle co na filmiku nie powinien, chociaż spróbuj startu z wyższych obrotów i nie zdziwię się jak wyjdzie sekundę szybciej :P

No i jest niecałą sekundę szybciej :) wychodzi ~7.80, wg katalogu powinno być 7.50 - pewno jakbym wystartował z wyższych obrotów. Zostaje jeszcze kwestia czy katalogowy czas jest mierzony jak w 1 filmiku czy jak w drugim? z wyższych obrotów?

Swoją drogą troche bałem się cisnąć hamulec i gaz razem, to mój pierwszy automat w życiu i nie do końca wiem czy to dobry pomysł z tym startem z wysokich, macie jakieś opinie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy automatu nie miałem, więc się nie wypowiem... Ale ludzie tak robią i żyją :wink:

Opublikowano
  • Autor

Przyszedł ekwipunek od dzika, olej zmieniam ze specifica na x-clean :)

Ezmh7Q4.jpg

numery dla potomnych, wyszło 604pln.

I pytanie, czy to nie jest już dokładka z której wyjdą pojedyncze ulterki?

Bw2a2pY.jpg

ajDdQ0S.jpg

Opublikowano

90 wyjdą na luzaka :) sam wczoraj zakładałem pod taką...jest spox i jeszcze miejsce :)

Opublikowano
  • Autor

90 wyjdą na luzaka :) sam wczoraj zakładałem pod taką...jest spox i jeszcze miejsce :)

Dzięki ;) jeszcze się wstrzymam bo zastanawiam się nad kompletnym wydechem, nie wiem tylko jakim :x

tragedyyyja się stała :( rano wchodzę do samochodu a tu taki widok:

8726JVB.jpg

da się coś z tym zrobić? czy nowy tunel? :(:(:(:(

Opublikowano

czym to podrapałeś? czarcim pazurem? :) WTF !?

Nie ładnie to wygląda... :(

Opublikowano

Wygląda jakbyś zdrapał grubą warstwę starego plaka :decayed: Spróbuj to spolerować po brzegach jakimś plast-x'em, a później podmalować wacikiem bezbarwnym matem w odpowiednim rozcieńczeniu i powinno być prawie niewidoczne

Opublikowano
  • Autor

tzn najpierw była cienka guma, która zrobiła się chropowata - nie wiem czy 'samo' się stało czy narzeczona mi nie chce o czymś powiedzieć ;x tą warstwę zdrapałem i tak myślę właśnie nad tym co napisałeś albo o jakiejś gumie w sprayu

Opublikowano

Ja już bym miesiąc bez życia chodził gdybym takie coś zrobił:-(

Opublikowano
  • Autor

Ja już bym miesiąc bez życia chodził gdybym takie coś zrobił:-(

to się stało wczoraj, ja tygodnia nie wytrzymam :angry: