Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Elektryczne Szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moj problem polega na tym iz moje autko audi a4 b5 posiada szyby na korbke z przodu zakupilem ostatnio cale drzwi uzbrojone w elekryczne szyby kompletne razem z okablowaniem itd. Moje pytanie brzmi jak teraz zabrac sie za to zeby to wszystko dzialalo gdzie sie wpiac kostkami itd.

Opublikowano

uzupełnij profil. po krótce to podnosisz dywan, znajdujesz i wyrzucasz starą wiązke a w jej miejsce podpinasz nową i tyle. jak masz kompletną wiązke to podpinasz kostki, + - pod odpowiednie śrubki i hula

Opublikowano

uzupełnij profil. po krótce to podnosisz dywan, znajdujesz i wyrzucasz starą wiązke a w jej miejsce podpinasz nową i tyle. jak masz kompletną wiązke to podpinasz kostki, + - pod odpowiednie śrubki i hula

mam wiązke wychodzaca z drzwi i nie wiem gdzie mam ja wpiac bo w aucie nie mam wiazki pod szyby

Opublikowano

Sorry żle przeczytalem. Potrzebna ci wiązka ta która jest pod dywanem razem z fragmentami które są w drzwiach. Do wiązki trzeba podać zasilanie i dodatkowo 4 kabelki typu podświetlanie przycisków, jakieś otwieranie zamykanie z kluczyka i takie pierdoły

Opublikowano

Sorry żle przeczytalem. Potrzebna ci wiązka ta która jest pod dywanem razem z fragmentami które są w drzwiach. Do wiązki trzeba podać zasilanie i dodatkowo 4 kabelki typu podświetlanie przycisków, jakieś otwieranie zamykanie z kluczyka i takie pierdoły

a ta wiazke co jest po dywanem gdzie ja sie wpina w jakis modul komfortu czy jak

Opublikowano

Do wiązki trzeba podać zasilanie i dodatkowo 4 kabelki typu podświetlanie przycisków, jakieś otwieranie zamykanie z kluczyka i takie pierdoły

tylko tyle. nie ma modulu komfortu w b5

Opublikowano

Do wiązki trzeba podać zasilanie i dodatkowo 4 kabelki typu podświetlanie przycisków, jakieś otwieranie zamykanie z kluczyka i takie pierdoły

tylko tyle. nie ma modulu komfortu w b5

z tego co slyszalem modulem komfortu jest pompa centralnego zamka i ona tez odpowiada za sterowanie szybami. Zastanawiam sie czy jak bym moja pompe zamienil na odpowiednia to czy by to wtedy chodzilo.