Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B5 AFN] Hibiscus Red Mica Metallic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam was, chciałem zaprezentować swoją audi a4 b5, którą darze wielką sympatią, ale wymaga troche poprawek. :) Oczywiście zacznę od jej prezentacji i małych info.
Dokladnie jest to 1.9 tdi AFN już w moim domu od 7 lat, ale ja od kilku miesięcy jestem jej właścicielem. :)Jej rocznik to 1997r. końcówka roku, dlatego kolor należy już do 98r. Nigdy nie zawiodła. Przebieg to 257 tyś km. I to chyba realny przebieg, ponieważ ostatnio jak bylem już regenerować pompę wtryskową po 240 tys. Serwisant był bardzo zdziwiony przebiegiem i nie ruszaną pompą. A po drugie miała tylko jednego właściciela w Niemczech. Niemiec płakał jak sprzedawał. :D. A teraz powiem wam jakie są zamiary wobec niej w najbliższym czasie:

- wymiana listw i oczywiście mała poprawka drzwi + malowanie

- oświetlenie full led w środku

-wymiana świateł na zespolone
-alufelga 18 ori RS 4 b5
-lusterka w chromie
-naprawa radia- potencjometr+ funkcja aux

-nowe głośniki
-nowe fotele RECARO

-obniżenie zawieszenia -30

Oto ona:
qbt2jl3yeei3.jpg

a8o3rcezfwsv.jpg

c3lzw4097p7a.jpg

Edytowane przez Maciej Mamok
Opublikowano

dość ciekawy kolorek

Opublikowano

Witam, mam małe pytanie. Panowie powiedzcie mi ile trzeba by było zrobić żeby włóżyć fotele z audi a4 b7 do a4 b5. Licze się z tym, że bez spawania tych dolnych płoz sie nie obejdzie, ale czy podejdą na szerokość i czy się zmieszczą?

Oczywiście, chciałem dodać info, że za niedługo dojdą fotki z modów i części, które wpadły mi już w ręce. :)