grippen Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Witam panowie planuje coś zrobić z nagłośnieniem w B5 bo teraz juz głośniki zaczeły pierdzieć . Chce wstawić radio ALPINE UTE-72BT Chciałbym zostać przy standardowych głośnikach chodzi o rozmiar, zakupiłem tylne tapicerki pod głośniki Przód 13 cm jakie ? średnio niskotonowe tył tapicerka jaki rozmiar org i czy średnio niskotonowe półka jakie jaki rozmiar niskotonowe chciałbym coś z hertzów i czy od razu wymienić gwizdki w drzwiach przednich i czy potrzebny wzmacniacz i jaki nie jestem audiofilem chce po prostu żeby fajnie grało ewentualnie inne radio jakie oraz głośniki też jakie Edytowane 27 Marca 2016 przez grippen
marek232 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Każdemu to sugeruje i tb tez powiem, zajmuj się tylko przodem tył zostaw a na przód 16cm i wygluszenie
grippen Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 a jesli chodzi o tyl czyli w tapicerce i polka tylna jaki tam rozmiar jest i jakie tony średnie czy inne a i jakie radio aby to ładnie zabrzmialo
A4CCH Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Podpinam się, przód 16cm wiem że trzeba jedno mocowanie tapicerki wyłamać i robić stelaż, 13cm na przód wystarczy dać dystanse dostępne na allegro, do tyłu wiem że 16cm wchodzą też bez przeróbek. Posiadam radio SYMPHONY i nie nie chciał bym go zmieniać. Co polecacie ? Przez wzmaka to wszystko ?
grippen Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 pany jakie radio wybrać żeby to grało jeszcze http://allegro.pl/alpine-ute-72bt-usb-bluetooth-mikrofon-gratis-i6014172823.html czy może takie http://allegro.pl/sony-dsx-a40ui-radio-samochodowe-bez-cd-warszawa-i6133701579.html
Rekomendowane odpowiedzi