jacca90 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam! Mam okazje zamienic sie na gwint za moj 1bv. Ja mam polift a znajomy przedlift czy bedzie jakis problem z przelozeniem czy tylko mocowania gorne musimy pozamieniac? Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez jacca90
Klejk Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Z tego co się orientuję to różnica jest tylko między q a oska... A resztę wszystko jest to samo.. Czy przed czy po lifcie... Ale na bank pewien nie jestem...
jacca90 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja wiem tylko ze roznia sia na bank mocowania gorne z tylu w osce nie wiem jak przod[emoji14] Prosze o jakas odp bo w sob planujemy wymiane i chce wiedziec czy jest sens w ogole sie za to brac czy na przod sa inne amory
rachmistrz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 tylko 2 wahacze dolne są inne (różnią się średnicą stożka) reszta zestawu jest ta sama.
krzysiekml Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 przecież b5 ma zeliwne zwrotnice czy to polift czy przedlift a co za tym idzie gruby sworzeń,dopiero b6 jest na cienkim sworzniu
rachmistrz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 pomylilem z passatem - zwracam honor. W domu bez katalogu widac nie robota.
koziol992 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ja wiem tylko ze roznia sia na bank mocowania gorne z tylu w osce nie wiem jak przod[emoji14] Prosze o jakas odp bo w sob planujemy wymiane i chce wiedziec czy jest sens w ogole sie za to brac czy na przod sa inne amorylift lift ma inne mocowania z tyłu, ale są zamienne. róznią się tym, że polift ma aluminiowe
jacca90 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Juz wszystko wiem dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi