Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

Nakładki na boczkach przednich, do czego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Kupiłem jakiś czas temu boczki w skórze, bodajże 1 lift, i zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie to że na przednich boczkach na dole są jakieś nakładki, wyglądają na ori ale pierwszy raz widzę coś takiego:

1.jpg

Ktoś ma lub widział coś takiego? A druga sprawa, na zdjęciu widać ze boczek jest jakby dwukolorowy? Na żywo wygląda na czarny a tutaj wygląda jakby był czarno niebieski, myślicie że jest malowany czy coś?

Opublikowano

Ciekawa sprawa. Ale nie ma raczej boczków w a4 z tymi "nakładkami", a tym bardziej dwukolorowych drzwi;) To mi bardziej wygląda jakby coś się wylało na to i ktoś próbował to doczyścić niż na nieudany zabieg koloryzacji...

Opublikowano (edytowane)

Zrobię w wolnej chwili dokładniejsze zdjęcia tej nakładki. Jedyne mocowanie jakie widać to jedną powiedzmy spinkę od bocznej strony.

Nie wiem czemu w ogóle miało by to służyć.

Edytowane przez Fenrir
Opublikowano

boczki są ori nakładki te były w wersjach policyjnych w de znajomy ma takie auto z de z tamtejszej policji i ma nawet schowek na broń nakładki są też na tylnych boczkach

Opublikowano

Interesujące. Ale dalej nie rozumiem czemu miało by to służyć, ani to ozdoba ani użyteczne. A orientujesz się czemu akurat w policyjnych coś takiego było?

Opublikowano

Zeby zmniejszyc zuzycie wnetrza? Mi się czesto zdarza kopnąc tam butem itd przy wsiadaniu, a w policyjnych butach i mundurze to pewnie wgl masakra. Bo nic innego mi nie przychodzi na mysl.

Opublikowano

Niby tak ale zamiast zużytych boczków masz zużyte nakładki które są i tak na stałe :kox: