Fenrir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witajcie. Kupiłem jakiś czas temu boczki w skórze, bodajże 1 lift, i zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie to że na przednich boczkach na dole są jakieś nakładki, wyglądają na ori ale pierwszy raz widzę coś takiego: Ktoś ma lub widział coś takiego? A druga sprawa, na zdjęciu widać ze boczek jest jakby dwukolorowy? Na żywo wygląda na czarny a tutaj wygląda jakby był czarno niebieski, myślicie że jest malowany czy coś?
luciferion Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Ciekawa sprawa. Ale nie ma raczej boczków w a4 z tymi "nakładkami", a tym bardziej dwukolorowych drzwi;) To mi bardziej wygląda jakby coś się wylało na to i ktoś próbował to doczyścić niż na nieudany zabieg koloryzacji...
Fenrir Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2016 (edytowane) Zrobię w wolnej chwili dokładniejsze zdjęcia tej nakładki. Jedyne mocowanie jakie widać to jedną powiedzmy spinkę od bocznej strony. Nie wiem czemu w ogóle miało by to służyć. Edytowane 10 Kwietnia 2016 przez Fenrir
Tom A4 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 boczki są ori nakładki te były w wersjach policyjnych w de znajomy ma takie auto z de z tamtejszej policji i ma nawet schowek na broń nakładki są też na tylnych boczkach
Fenrir Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Interesujące. Ale dalej nie rozumiem czemu miało by to służyć, ani to ozdoba ani użyteczne. A orientujesz się czemu akurat w policyjnych coś takiego było?
Docki95 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zeby zmniejszyc zuzycie wnetrza? Mi się czesto zdarza kopnąc tam butem itd przy wsiadaniu, a w policyjnych butach i mundurze to pewnie wgl masakra. Bo nic innego mi nie przychodzi na mysl.
Fenrir Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Niby tak ale zamiast zużytych boczków masz zużyte nakładki które są i tak na stałe
Rekomendowane odpowiedzi