staff01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witajcie, jak osiągnąć coś takiego? Byłem u gościa co w tym siedzi to mówił, żeby gołe rury dać i końcówkę do tego. Jakieś opinie, porady? Bawił się już ktoś w taki sposób z wydechem?
banan024 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zależy jaki końcowy dasz. Ja u siebie miałem przelot od silnika na samym ori końcowym. Dźwięk fajny, strzały, bulgoty itp.. Ale w trasie za głośno, no i niebiescy nie dawali żyć
staff01 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestem juz ugadany z facetem na wycinkę środkowego. Puchy zostają bo będzie zbyt głośny i pierdziec zacznie ;d jak bedzie kiepski efekt to myślę nad koncowym rm motors. Polecacie jakieś inne albo jakiś żeby zbliżyć się do dzwieku z filmiku? Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez staff01
banan024 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Te RM, WM to ja widzę jedynie w zglebionych Civicach Lepiej szukać używek typu Miltek..
kam2 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) W nawiązaniu do tematu wątku...sportowe mruczenie >> https://www.facebook.com/drxhaust/videos/351348641703724/ Motor 2.4 V6 FWD Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez kam2
xXJohnyBravo89Xx Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 ja u siebie srodkowy wycialem ostatni ori i bylo identycznie
arturo_84 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 ja u siebie srodkowy wycialem ostatni ori i bylo identycznieA jak podczas jazdy, nie było za głośno. A środowy całkiem usunięty czy w środku oprozniony?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
bartez80 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) ostatnio robilem caly uklad w s6 c5 ,co prawda tam jest v8 ,ale wlascielka bardzo ,duzo nasluchala sie różnych wydechów i mowiła ze wszystkie pierdziały jak HONDA ,postawila mi jedno zadanie ,ma byc w granicach normy (dopuszczonej prawem) i ma byc bulgotanie ,zeby bylo słychać ze to silnik V . i tak miała juz wstawione sportowe katy ,ja natomiast wykonałem X pipe ,potem srodkowy tłumik przelotowy rezonator ,deko zdławiony i koncowe przelotowe zdlawione z małą komorą , przy odbiorze właścicielka miała banana na twarzy i wracająć do domu przez cała Polske ,zadzwonile i powiedziała ze w trasie bylo bardzo fajnie ,a kobita ma małe dziecko . tak to mniej wiecej wygląda . Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez bartez80
Rekomendowane odpowiedzi