fixu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witajcie, mam taki problem gdyż dziś zauważyłem że tył siedzi niżej niż przód co jest z daleka widzialne. Dziś zmieniłem koła na letnie na 18 z nowymi oponami i właśnie zauważyłem że tył siedzi niżej i to o sporo nawet. Wcześniej też tak było przed zimą lecz się nad tym nie zastanawiałem w sumie. Na zimówka aż tego tak nie było widać a gdy założyłem 18 z owymi oponami to już się rzuca to w oczy. Dodam że w zimę wymieniłem wszystkie amortyzatory. Co może być taką przyczyną ? czy to jest możliwe ?
fixu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 amory założyłem firmy masters czy coś takiego. Ale przed wymianą amorów było tak samo w sumie. kolego ucho.77 co to jest takiego i gdzie się to zakłada ? w sumie pasowało by jak by przód siadł niż tył w góre ;p
ucho.77 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Podkładka na tylne sprężyny http://www.audi-club.ru/forum/attachment.php?attachmentid=273426&d=1337878178 Jak chcesz przód obniżyć to możesz górne mocowanie wahaczy wymienić na B5,było to opisywane na forum Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez ucho.77
fixu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 dzięki za pomoc, a powiedz mi jak kupie nowe sprężyny obniżające tak -30mm to efekt będzie nadal ten sam że tył będzie nadal niżej od przodu ?
ucho.77 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Ja zmieniałem miesiąc temu na eibachy siadło równo, ALE brałem do 3,0bp Fotki w moim wątku masz
Rekomendowane odpowiedzi