Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nie wiem co robic z moja audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w Polsce w jakim rejonie?

Opublikowano
  • Autor

pomorskie . Ustka/ Słupsk
Opublikowano

Jak nie masz kasy na zakup czegoś innego to sprowadź do kraju i powoli naprawiaj, rozumiem że dostałeś je w rodzinie po kosztach bo jeśli nie to nieźle ktoś Cie na minę wpakował, jak ktoś przez 5 lat nie zrobił w aucie kompletnie nic i twierdził, że auto bez awaryjne i nic się nie psuje to efekty tego widać teraz, naprawy będą kosztowne ale na pewno nie tyle co rozrząd we włoszech i nie musisz wszystkiego na raz robić- najlepiej byłoby dogadać się z jakimś mechanikiem forumowym co by Ci to ogarnął np. w miesiąc nawet jakby to było 300 km w jedną stronę

Opublikowano
  • Autor

Jak nie masz kasy na zakup czegoś innego to sprowadź do kraju i powoli naprawiaj, rozumiem że dostałeś je w rodzinie po kosztach bo jeśli nie to nieźle ktoś Cie na minę wpakował, jak ktoś przez 5 lat nie zrobił w aucie kompletnie nic i twierdził, że auto bez awaryjne i nic się nie psuje to efekty tego widać teraz, naprawy będą kosztowne ale na pewno nie tyle co rozrząd we włoszech i nie musisz wszystkiego na raz robić- najlepiej byłoby dogadać się z jakimś mechanikiem forumowym co by Ci to ogarnął np. w miesiąc nawet jakby to było 300 km w jedną stronę

auto jest w rodzinie od 5 lat i przez ten czas byla wymieniona pompa i alternator oraz podstawowe przeglady. Tutaj generalnie nie oplaca sie naprawiać "starych" aut bo mechanicy biorą takie pieniądze ze lepiej nowe kupić ( sama robocizna to średnio 50 euro za godzinę a nie śpieszy im sie ) tak więc kiedy przyszła pora na wymiane auta postanowiłem audice przejąć jako że zostałem bez auta po sprzedaży mojej hondy civic ufo. Auto oddałem od razu do znajomego mechanika i dalem do dyspozycji 2000 euro na naprawę.zrobił co zrobił a ciąg dalszy znacie ?
Opublikowano

a, że się tak spytam, to do "rodziny" trafiło bezpośrednio od Włocha, czy z jakiegoś komisu, serwisu czy dealera?

Opublikowano
  • Autor

Auto bylo zakupione od pierwszego właściciela włocha przez męża mojej mamy - włocha który je traktował jak każdy inny Włoch czyli ma jeździć i tyle a jak przestanie to się kupi nowe ?

Opublikowano

Wtrącają się - tak właśnie wyglądało A4 które ostatnio oglądałem w 3Mieście - typowy Włoch ;)

Opublikowano

Jak będziesz w Polsce uderz do kolegi Dev - jest mechanikiem i zna się na rzeczy to ci podpowie co i jak...No i jest ze Słupska więc masz "na miejscu" :hi:

Opublikowano
  • Autor

Wtrącają się - tak właśnie wyglądało A4 które ostatnio oglądałem w 3Mieście - typowy Włoch ;)

hehe no właśnie niestety nie dbają ale za to czasem mozna coś kupić za dobre pieniądze

Jak będziesz w Polsce uderz do kolegi Dev - jest mechanikiem i zna się na rzeczy to ci podpowie co i jak...No i jest ze Słupska więc masz "na miejscu" :hi:

dziękować , na pewno skorzystam lepiej być nie mogło??
Opublikowano

Panowie to jest nic, mi za uszczelnienie silnika, sprawdzenie walkow rozrzadu i wymiane rozrzadu gosciu krzyknal 2600 :D z czesciami oczywiscie ale to i tak moim zdaniem sporo za duzo...

Jak silnik i pompa wtryskowa jest w dobrym stanie a BAU to dobre silniki to ja bym zaryzykowal naprawe jednak licz sie i tak z duzymi kosztami.

Z ciekawosci, jaki masz olej zalany?

Edytowane przez rafal1435

Opublikowano
  • Autor

Mam wlany mobil 3000 5w40