simon__75 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Siemka.Mam do wymiany antene w A4 B6.Antena do avanta o numerze 8E9035503G.Powiedcie mi......duzo z tym roboty ??? Jakies schematy....porady.... ?? Trzeba zdejmowac podsufitke ???? Ktoś ? coś ? Gdzie idzie ten dłuższy koniec anteny ?? z niebieską wtyczką .... Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez simon__75
andynl Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 simon w tylnej klapie jest wzmacniacz antenowy (na szybie) z tego co pamietam tam była podobna wtyczka tylko nie wiem czy akurat była niebieska, na bocznej szybie też chyba jest wzmacniacz także szukaj w tych okolicach
simon__75 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) coś takiego ? W klapie nic nie mam.... A w zakupionej antenie mam takie wtyczki : Chyba że ta niebieska ma isc do czytnika nawigacji (BNS 4.X) w lewym schowku ?? Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez simon__75
simon__75 Opublikowano 30 Października 2019 Autor Opublikowano 30 Października 2019 Odgrzewam kotleta. Teściu beczy ze antena mu cieknie i ze trzeba sie za to zabrac to lipa lekka.... No aaaaa 3 latka juz minely od zakupu anteny
Rekomendowane odpowiedzi