Sokołowianin Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Witam. Krótko i na temat. Podczas czyszczenia blaszek które znajdują się w klapie do których dotyka oprawka z żarówką podświetlenia tablicy , jedna się ułamała (już wcześniej było coś tak lutowane) i teraz nie działa Mam Audi od niedawna , jak się do tego tam zabrać, ba czy w ogóle jest fizyczna możliwość wymiany tego gniazda z tymi blaszkami , czy jest ono do kupienia ? ktoś coś pomoże ?A4B6 AVANT
udiyane Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 U chińczyków jest pełno takich lampek z podświetleniem ledowym.
Sokołowianin Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 no ale ja mówię o tej blaszcze co jest na tej listwie oświetlenia ... są dwie, jedną wyłamałem
udiyane Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Chyba ,że ci chodzi o to http://allegro.pl/blenda-klapy-podswietlenie-tablicy-audi-a4-b6-b7-i6133977211.html Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez udiyane
Sokołowianin Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 chodzi o tą blendę właśnie , tam są te blaszki, ale patrząc na cene chyba jednak ją wyjmę i spróbuję jakoś tą blaszkę zlutować
udiyane Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Raczej tego nigdy dobrze nie zlutujesz. Nie da rady dorobić taka samą z blachy sprężynującej tylko dłuższą i przynitować nitem zrywanym lub małym wkrętem?
Sokołowianin Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2016 no coś jutro po pracy podziałam Mógł by mi ktos napisać jak w avancie rozebrać tą listwę , jestem na bakier ze wszelkiego rodzaju plastikami i zaslepkami więc wolę się upewnic , zobaczyłem tylko 3 wkrety przy trojkącie ostrzegawczym , czy tam trzeba wszystkie te plastiki posciagać z całej klapy ?widze na forum jest manual ale do sedana
Rekomendowane odpowiedzi