Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Piecowe przyciemnianie szyb Gdzie i za ile ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda tylko ze jak jeden drugiemu wlepi mandat to jest to tak nieslychane ze wszedzie od razu o tym nadaja... tv, prasa, radio... i to ma byc solidarne panstwo??

Opublikowano

szkoda tylko ze jak jeden drugiemu wlepi mandat to jest to tak nieslychane ze wszedzie od razu o tym nadaja... tv, prasa, radio... i to ma byc solidarne panstwo??

To jest Polska, przyzwyczaj się do tego.

Opublikowano

nic tylko byc policjantem, trepem, lekarzem, mechanikiem, i jeszcze 100 innych zawodow zeby w kazdej sytuacji wyjsc obronna reka ;)

Opublikowano

nic tylko byc policjantem, trepem, lekarzem, mechanikiem, i jeszcze 100 innych zawodow zeby w kazdej sytuacji wyjsc obronna reka ;)

Przynajmniej w Polsce można nauczyć się kombinować. Ale za bardzo odbiegliśmy od tematu piecowego przyciemniania :confused4:

Opublikowano

piecowe na pewno lepsze od folii... minus taki ze zerwac nie mozna i linie papilarne zostaja ale mozesz sobie zazyczyc fotochromy ktore sie sciemniaja wraz ze wzrostem naslonecznienia czego w folii nie masz...

Opublikowano

piecowe na pewno lepsze od folii... minus taki ze zerwac nie mozna i linie papilarne zostaja ale mozesz sobie zazyczyc fotochromy ktore sie sciemniaja wraz ze wzrostem naslonecznienia czego w folii nie masz...

Te fotochromy to fajna sprawa.

Opublikowano

dokładnie ten zakład nie jest w Zielonej Górze tylko pod nią w miejscowości Ochla. i przyciemniają to zgodnie z normami i policja sie nie przyczepi. podobno mają atesy. folia nawet ta najpiekniejsza i tak wygląda na agrotuning (wg mnie;) czasem warto wydać ciut wiecej

Opublikowano

sa tacy co na folie tez daja atesty ktorymi mozesz sobie tylko wytrzec ty***...

przepisy mowia jasno - na przednich bocznych szybach nie moze byc zadnej folii a przepuszczalnosc swiatla nie moze byc mniejsza niz 70% dla szyb przednich bocznych i 75 % dla szyby czolowej...

tak jak i na zadnej szybie nie moze byc folii lustrzanej...

polecam poczytac dziennik ustaw o warunkach dopuszczenia auta do ruchu :good:

Opublikowano

dokładnie ten zakład nie jest w Zielonej Górze tylko pod nią w miejscowości Ochla. i przyciemniają to zgodnie z normami i policja sie nie przyczepi. podobno mają atesy. folia nawet ta najpiekniejsza i tak wygląda na agrotuning (wg mnie;) czasem warto wydać ciut wiecej

Nieważne czy folia czy piecowe przyciemnienie. Musi być odpowiednia przepuszczalność, jak nie dowód leci.

Opublikowano

w radomiu jest firma sun guard bardzo tanio przyciemniaja folią szybki przez trzy lata nic sie nie działo z szybami az do momentu spotkania z policją.

Opublikowano

Zaklad nie jest w Zielonej Górze

Zaklad nie jest tez w Ochli

Zaklad jest w Kiełpinie pod Ochla ;)

wszystko wyglada jak jakis po pgrowski barak.... bylem tam ;p z zewnatrz syf i pasa sie konie obok

Opublikowano

wszystko wyglada jak jakis po pgrowski barak.... bylem tam ;p z zewnatrz syf i pasa sie konie obok

Dziupla sciemniaczy :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Dziupla sciemniaczy :polew: :polew: :polew:

:polew:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mi gosciu przyciemniał wszystkie szyby zapłacilem 500zł

tył 50% przednie 30% jestem zadowolony;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

koledzy a jakie sa koszta przyciemnienaia szybek w sedanie chodzi mi o wszystkie oprócz przedniej i przednie boczne troszke słabiej???

Opublikowano

koledzy a jakie sa koszta przyciemnienaia szybek w sedanie chodzi mi o wszystkie oprócz przedniej i przednie boczne troszke słabiej???

Folią zrobisz wszystkie za 350zł kolega w Radomiu robił :kox:

Opublikowano

aha a w kielcach ktoś wiem może???:)

Opublikowano

a gdzies w Rzeszowie lub okolicach?