Niuniek123 Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Witam, Wczoraj podczas jazdy na chwile zamigal check engine, znajomy twierdzi ze zaczynają cewki powoli padać, teraz moje pytanie brzmi jakie cewki kupić ? Boscha będą dobre ?
liquid8p Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Ja kupowałem jedną cewkę boscha, jeżdżę na niej i jest ok. Cewki Beru są jeszcze tańsze i słyszałem że też są dobre.
Dev Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Witam, Wczoraj podczas jazdy na chwile zamigal check engine, znajomy twierdzi ze zaczynają cewki powoli padać, teraz moje pytanie brzmi jakie cewki kupić ? Boscha będą dobre ? Rozumiem że Twój znajomy wróży że szklanej kuli Kolego podstawa to VAG potem gdybanie. Edytowane 1 Maja 2016 przez Dev
Niuniek123 Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Opublikowano 1 Maja 2016 A co to innego może być ? Przyznam szczerze ze go nie oszczędzam w trasie, check mógł się zapalić przez za wysoka temperaturę oleju? Zaczął mrygac i zgasł. Auto pracuje równo,nie przerywa nie gaśnie itp.
Dev Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) To może być tysiąc różnych innych rzeczy, najpierw VAG. Edytowane 1 Maja 2016 przez Dev
griga-st Opublikowano 1 Maja 2016 Opublikowano 1 Maja 2016 Wróżenie skończyło się jakieś 30 lat temu: https://pl.wikipedia.org/wiki/OBD Ale kto bogatemu zabroni wymieniać wszystko po kolei? A może się uda, i trafi za pierwszym razem?
Rekomendowane odpowiedzi