Mordeliuss Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Witajcie Wiem ze moje auto mialo juz temat i chcialbym sie o nim cos wiecej dowiwdziec znam nawet juz nazwe uzytkownika. Czy jest mozliwosc sprawdzenia wszystkich jego tematow i postow ? Bo niestety widze tylko kilka ostatnich. Bardzo mi na tym zalezy.
inzKornel Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 (edytowane) Wchodzisz w konto użytkownika i dalej w "Tematy" lub "posty". Masz po lewej stronie. O to chodziło? Edytowane 5 Maja 2016 przez inzKornel
Mordeliuss Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 No tak z tym ze tam widac zaledwie 3 tematy a uzytkownik ma 850 postow wiec na pewno nie widac calosci, a ja bym chcial zobaczyc wszystkie bo na pewno dowiem sie cos ciekawego o aucie
Steav Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Możliwe, że pisał je na starym forum i zaginęły podczas przenosin? Kiedyś był dostęp do starego, nie mam pojęcia czy działa
chudineze Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 W profilu po prawej stronie masz przycisk "Zawartość" i tam tylko zobaczysz posty i tematy rok wstecz reszty nie zobaczysz przez jego profil.
Mordeliuss Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Opublikowano 5 Maja 2016 No szkoda :/ nie wiele tam znalazlem. Dziekuje bardzo za odpowiedzi;)
Rekomendowane odpowiedzi